Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
CheckBox
Γεια σας παιδιά, Έχω φτιάξει μια εφαρμογή με δεδομένα 12 μηνών και μέσω μιας Userform με CheckBox Θέλω επιλεκτικά μέσω CheckBox να διαγράφω δεδομένα . Έχω φτάσει σε κάποιο σημείο αλλά κόλλησα, θέλω τη βοήθεια σας. Ανεβάζω συνημμένο. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 08-06-15 στις 19:19. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, θα σου πρότεινα τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub CommandButton3_Click() 'Ο κώδικας αξιοποιεί την ονομασία των CheckBox. Συγκεκριμένα: 'Η συνάρτηση Mid(c.Name, 9), επιστρέφει τον αριθμό του μήνα και 'Το στοιχείο MonthData(Mid(c.Name, 9) - 1) του Array MonthData 'Το όνομα της περιοχής των δεδομένων του μήνα. On Error GoTo ErrHandler Dim c As Control, MonthData As Variant MonthData = Array("Data1", "Data2", "Data3", "Data4", "Data5", "Data6", _ "Data7", "Data8", "Data9", "Data10", "Data11", "Data12") For Each c In Me.Controls If TypeName(c) = "CheckBox" Then If c Then Range(MonthData(Mid(c.Name, 9) - 1)).ClearContents End If End If Next MsgBox "Η διαγραφή ολοκληρώθηκε" Exit Sub ErrHandler: MsgBox "Error #" & Err.Number & vbCrLf & Err.Description End Sub |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Γιώργο σ' Ευχαριστώ πολύ, Δουλεύει άψογα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Τιμή σε κελί με checkbox | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-11-18 13:53 |
[VBA] Aσπρόμαυρη/έγχρωμη εκτύπωση μέσω CheckBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-14 19:09 |
[ Εκθέσεις ] checkbox σε έκθεση | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-04-14 12:19 |
Η ώρα είναι 09:08.