Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Έχω αλλάξει τα στοιχεία στα 2 πρώτα φύλλα του επισυναπτόμενου παραδείγματος. Στο total όμως , και με τους 2 τρόπους που μου έχουν προταθεί δεν μπορώ να πάρω τα σύνολα (παραμένουν τα αρχικά δεδομένα που είχα εισάγει) Σίγουρα κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς. Όταν πατάω ανανέωση εμφανίζεται το μήνυμα "Η αναφορά δεν είναι έγκυρη" Ευχαριστώ πάρα πολύ. |
|
![]()
Αγαπητέ Αντώνη. Πριν λίγο καιρό, ένα ακριβώς ίδιο πρόβλημα, χρειάστηκε να το αναλύσουμε πάρα πολύ, για να έχουμε αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά, σήμερα για να λύσεις το ίδιο απλό πρόβλημα, χρησιμοποιείς μεθόδους που σου έχουν μεν προταθεί, αλλά είναι μακρυά ακόμα από τις δυνατότητές σου. Γιατί δεν χρησιμοποιείς, την ίδια μέθοδο που σου έδωσε λύση στο προηγούμενο; Αυτό, δεν θα ήταν πιο εύκολο; Επειδή όμως, είδα και το άλλο πρόβλημα σου που έχεις αναρτήσει σήμερα και είναι όμοιο και αυτό με κάτι που έχεις ξαναζητήσει, (αντί σε 2 φύλλα τότε, σε 2 βιβλία τώρα) θα πρέπει κατά την γνώμη μου να ασχοληθείς λίγο με την θεωρεία του excel και τις δυνατότητες του, διότι το πρόβλημα φίλε μου είναι, ότι δεν έχεις βασικές γνώσεις , για να λύσεις απλά προβλήματα (δεν είναι κακό, μην το παρεξηγήσεις). Θα πρότεινα λοιπόν, για να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια ερωτήματα ή παρόμοια, που λύνονται με τον ίδιο τρόπο ακριβώς και για να «παίρνεις» και την ουσία από κάποια λύση που σου έχει προταθεί, να διαβάσεις λίγο την βοήθεια της microsoft και να εμπαιδώσεις, όλα αυτά που ήδη σου προτάθηκαν ως λύσεις. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Αντώνη, για το ίδιο θέμα ζήτησες βοήθεια και πριν από το Πάσχα. Τότε σου πρότεινα δύο λύσεις, τις οποίες μάλιστα προσάρμοσα για να λειτουργούν με ελληνική έκδοση του Excel (μήνυμα #7 και συνημμένο ΣυγκεντρωτικήΑναφορά4.xlsx). Όπως αναγράφεται στις οδηγίες του παραπάνω αρχείου, οι λύσεις προϋποθέτουν: 1) Τα δεδομένα κάθε φύλλου (1, 2, …10) να είναι σε μορφή πίνακα. 2) Τα ονόματα των πινάκων να είναι: rngSheet1, rngSheet2, …., rngSheet10. Αν συνεπώς θέλεις να εφαρμόσεις τις λύσεις που πρότεινα θα πρέπει να δημιουργήσεις τους παραπάνω πίνακες. Οδηγίες μπορείς να βρεις στους παρακάτω συνδέσμους: https://support.office.com/el-gr/art...rs=el-GR&ad=GR https://support.office.com/el-gr/art...rs=el-GR&ad=GR Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα, Ειλικρινεινα ειμαι προβληματισμενος με την "πυγμη" των προτροπων που δεκτηκα, πανω σε μια προσπαθεια μου να λειτουργησω ενα αρχειο και στις δυσκολιες που αντιπετωπισα. Μονος μου αποδεκτηκα οτι μου εχει αναλυθει παρομοιο θεμα ,κατι για το οποιο απεδωσα τα ευσημα και τις ευχαριστιες σε ολους τους εμπλεκομενους. Στη δεδομενη στιγμη ηθελα να δοκιμασω καποια αλλη λειτουργια σε παρεμφερες θεμα. Αυτο ηταν ολο. Το οτι δεν ξερει καν μετριο excel ενας μεγαλης ηλικιας ανθρωπος, δεν ειναι θεμα συζητησης και αναλυσης για το συγκεκριμενο forum. Εγω αυτοδιδακτος ειμαι , και εχω μαθει ειτε να βοηθαω (στα θεματα που γνωριζω, και δεν εχουν σχεση με την πληροφορικη), ειτε ζηταω βοηθεια απο ανθρωπους που τη δινουν σπλοχερα χωρις μιζερια και γκρινια. Ευχαριστω παντως για ολα….. (και το εννοω) |
|
![]()
Αν νομίζεις, ότι είναι «μιζερια και γκρινια» οι προτροπές μας, να δει κανείς κάτι περισσότερο, για να μάθει και να ωφεληθεί από αυτήν την κοινότητα, τότε όλα καλά και χωρίς σχόλια. Αλλά με προβληματίζει αυτή η φράση σου: «Το οτι δεν ξερει καν μετριο excel ενας μεγαλης ηλικιας ανθρωπος, δεν ειναι θεμα συζητησης και αναλυσης για το συγκεκριμενο forum» Έχεις δηλώσει στα στοιχεία σου ότι είσαι του 1973 έτσι δεν είναι; Αν οι 40 ρηδες λοιπόν είναι μεγάλοι, τότε εγώ που είμαι 55 κι ο Γιώργος ακόμη μεγαλύτερος .... Λυπάμαι, που παρ' όλο που έγραψα να μην με παρεξηγήσεις για τις προτροπές μου και να ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα για δική σου ωφέλεια , αντέδρασες με τον τρόπο αυτό. Όσο για βοήθειες, δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι εδώ δίνονται απλόχερα (και ίσως και παραπάνω απ' ότι πρέπει) σε σύγκριση, με πολλά άλλα παρόμοια forums, ακόμα και στο εξωτερικό. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας | ΦιλιπποςΜ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-06-15 13:09 |
[Γενικά] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 25-04-15 22:17 |
[Συναρτήσεις] Συνένωση 2 πινάκων με μια κοινή στήλη σε 2 διαφορετικά φύλλα | alrig | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-11-13 21:04 |
[Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-06-13 22:07 |
[Συναρτήσεις] Συνδυασμός αποτελεσμάτων από διαφορετικά φύλλα | heliastz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-09-12 21:06 |
Η ώρα είναι 23:51.