Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα στην αναζήτηση
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Για άλλη μια φορά θέλω την βοήθειά σας. Με την βοήθειά σας έφτιαξα το συνημμένο έγγραφο. Μόλις το πρωτοέφτιαξα (πριν 2-3 μήνες) δούλευε μια χαρά δηλαδή όπως θα δείτε και στο συνημμένο έγγραφο "Αναζήτηση ΚΩΔΙΚΩΝ Ε.Ο.Π.Υ" όταν παώ να γράψω κάτι στην στήλη της "Αναζήτησης" δεν με αφήνει να γράψω είναι ανενεργό. Το ίδιο έγγραφο όταν του δουλέψω σε άλλο υπολογιστή δουλεύει μια χαρά άρα κάποιο πρόβλημα έχει ο υπολογιστής μου. Έκανα διάφορες δοκιμές με την ασφάλεια των μακροεντολών αλλά δεν κατάφερα κάτι. Θέλω την βοήθειά σας γιατί όλα τα έγγραφα που με έχετε βοηθήσει να φτιάξω δεν λειτουργούν. Έχω και άλλα παρόμοια έγγραφα "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ" τα οποία δεν δουλεύουν και αυτά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 25-04-15 στις 21:27. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα στην αναζήτηση μεταξύ ημερομηνιών | ADREAS | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-16 12:10 |
[Γενικά] Αναζήτηση - Εκτέλεση - αρχείων στην Excel | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 10-02-13 21:12 |
[VBA] Αναζήτηση - Εκτέλεση - Διαγραφή αρχείων στην Excel | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 25-10-12 17:10 |
Πρόβλημα με την αναζήτηση εγγραφών στην ms access 2007-2010 | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-12 09:36 |
[VBA] Αναζήτηση ΑΜΚΑ στην Excel. | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 24-09-11 14:48 |
Η ώρα είναι 09:57.