Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνάρτηση για υπολογισμό υπολοίπου
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.Θα χρειαστώ λοιπόν και εγώ την βοήθειά σας.Προσπαθώ να βρω μία συνάρτηση η οποία θα υπολογίζει το υπόλοιπο χρέωσης-πίστωσης.Μια απλή καρτέλα προμηθευτή θέλω να φτιάξω δηλαδή.Ελπίζω να ήμουν αρκετά κατανοητή!
|
|
Καλησπέρα Η συνάρτηση, υπολογίζει το υπόλοιπο, μη λαμβάνοντας υπ' όψιν τα κενά κελιά. Στο βιβλίο που ακολουθεί, ένα απλό παράδειγμα καρτέλας με τρέχον και στατικό υπόλοιπο |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.Παιδευόμουν πολύ καιρό με την συγκεκριμένη συνάρτηση.Μου λύσατε τα χέρια.Σας ευχαριστώ και πάλι!
|
|
Ευχαριστώ κι εγώ, καλή συνέχεια!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πρόβλημα με υπολογισμό χρόνου | basman | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-07-16 18:04 |
[Excel07] Τύπος για υπολογισμό διαίρεσης | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-11-14 12:31 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση πεδίου με υπολογισμό ημερομηνίας | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 27-09-13 20:08 |
Πρόβλημα με υπολογισμό πεδίου | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-12-12 11:37 |
Ενημέρωση Υπολοίπου | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-05-12 16:22 |
Η ώρα είναι 07:03.