Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Δεν εχω καταλαβει την ακολουθια. Πρωτα πρεπει να καταχωρω το ειδος στη βαση δεδομενων και εν συνεχεια να καταχωρω τις πωλησεις ανα ημερομηνια; Στο φυλλο 1 μπηκε αυτοματα (δεν ξερω ακριβως πως) μαλλον 1 νεο ειδος του οποιου περασα πωλησεις για να δω πως λειτουργει η αναφορα. Ειναι ευκολο να εχω 1 παραδειγμα με 2-3 νεα ειδη και τη σειρα που πρεπει να ακολουθησω ωστε να βλεπω σωστα τα α ποτελεσματα; Θα ηθελε σε παρακαλω τη βοηθεια σου οποτε μπορεσεις. Ευχαριστω πολυ |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει την ακολουθία για την εισαγωγή νέων ειδών. Πρώτα καταχωρούνται σαν νέα είδη (που όμως;) και εν συνεχεία γίνονται οι ημερήσιες καταχωρήσεις πωλήσεων; Στο φύλλο 1 περάστηκε μάοον αυτόματα 1 καταχώρηση που έκανα στις 2/4. Είναι εύκολο να μου δώσεις 2-3 παραδείγματα με νέα είδη, για να δω πως ενεργοποιείται το αποτέλεσμα ων πωλήσεων; Καλή συνέχεια Ευχαριστώ πολύ |
|
![]() Σήμερα, η βάση έχει πχ, 20 προϊόντα. Δουλεύεις κανονικά, τις καταχωρήσεις & την αναζήτηση. Αύριο ,έχεις ένα νέο προϊόν, πχ πορτοκάλια. Βάζεις τα πορτοκάλια και τις τιμές, στην βάση. Δουλεύεις τις καταχωρήσεις, & την αναζήτηση. Σε μια 'βδομάδα ,έχεις νέο προϊόν, πχ μανταρίνια. Βάζεις τα μανταρίνια και τις τιμές, στην βάση. Δουλεύεις τις καταχωρήσεις, & την αναζήτηση. Αυτή είναι η διαδικασία. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Στο επισυναπτόμενο excel με την αναφορά πωλήσεων-1, σε ποιο φύλλο πρέπει να υπάρχει η βάση δεδομένων; Ευχαριστώ και πάλι... |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα, Δυστυχως δεν εχω καταλαβει το εξης: Σε ποιο φυλλο απο το excel αναφορα πωλησεων-1 πρεπει να εισαγω τα δεδομενα. Μεχρι τωρα τα στοχεια με τα δεδομενα συμφωνα με τις ημερομηνιες (απο-εως που με εξαιρετο τροπο εφτιαξε ο Σπυρος) , τραβαει κανονικα τα συνολα των πωλησεων ορθοτατα. Εχω κολλησει στη λειτουργια του πινακα με νεα ειδη πωλησεων που ψυσιολογικα θα ακολουθησουν στις επερχομενες ημερομηνιες. Ενα μικρο παραδειγμα θα με διευκολυνε, ωστε να χειριστω με αποτελεματικοτητα την προταση του Σπυρου. Ευχαριστω ολους. Καλη συνεχεια.. |
|
![]()
Καλησπέρα Ένα απλό θέμα, με sumif, έχει ήδη 22 μηνύματα. Προσπαθώ να δω, τι είναι αυτό, που δεν είναι κατανοητό. Φτιάχνω μια βάση δεδομένων, με τα προϊόντα μου Καταχωρώ προϊόντα, καθημερινά Αν έχω νέο προϊόν, το βάζω στην βάση Συνεχίζω να καταχωρώ, καθημερινά ... Αν έχω άλλο νέο προϊόν, το ξαναβάζω στην βάση ....... Στο βιβλίο που ακολουθεί βήμα - βήμα η διαδικασία για να ολοκληρώσουμε το θέμα. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστω παρα πολυ!!! Καλο βραδυ... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας | ΦιλιπποςΜ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-06-15 13:09 |
[Excel07] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel (2o) | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-05-15 20:40 |
[Συναρτήσεις] Συνένωση 2 πινάκων με μια κοινή στήλη σε 2 διαφορετικά φύλλα | alrig | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-11-13 21:04 |
[Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-06-13 22:07 |
[Συναρτήσεις] Συνδυασμός αποτελεσμάτων από διαφορετικά φύλλα | heliastz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-09-12 21:06 |
Η ώρα είναι 06:12.