Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αλλαγή συνάρτησης
Φίλοι του Φόρουμ καλημέρα σας Με την βοήθειά σας έφτιαξα το συνημμένο έγγραφο. Όπως θα δείτε στο συνημμένο αναφέρω εκεί το πρόβλημά μου. Πιστεύω να το έχω κάνει αναλυτικά και να μη σας έχω μπερδέψει. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την βοήθειά σας. |
| |||
| |||
Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα. Γνωρίζω ότι δεν είναι υποχρέωσής σας να μου απαντήσετε στο πρόβλημά μου, αλλά επανέρχομαι γιατί αυτό το πρόβλημα μου κάνει την εργασία μου δύσκολη. Έκανα μια προσπάθεια στον τύπο να μην παίρνει στοιχεία από την στήλη Ημ_Εγγραφής αλλά από την στήλη ΠΙΝΑΚΙΟ_ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Πάντως σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
| |||
| |||
Φίλοι του Φόρουμ Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Επανέρχομαι με το ίδιο θέμα, αλλά με άλλο έγγραφο (σκέφτηκα μήπως με το προηγούμενο έγγραφο είχα μπερδέψει τους φίλους) Στο νέο έγγραφο αναφέρω τι ακριβώς θέλω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
Στο κελί O4 βάλε: =COUNTIFS($N$4:N4;N4) και τράβηξε κάτω. |
| |||
| |||
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Σπύρο μόλις είδα την βοήθειά σου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα γιατί αυτό το πρόβλημα με έχει παιδέψει πολύ στην δουλειά μου. Λοιπόν ίσως δεν σας έδωσα σωστά να το καταλάβετε. Όπως αναφέρω στο συνημμένο Παράθεση:
Δηλαδή θέλω κάθε νέα ημερομηνία που ταιριάζει με την ίδια τελευταία να παίρνει τον επόμενο Α/Α από τον προηγούμενο της ίδια ημερομηνίας. Πιστεύω τώρα να το δήλωσα πιο σωστά. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. |
| |||
| |||
Φίλοι του φόρουμ συγνώμη για την ενόχλησή μου για το ίδιο πρόβλημα και όπως έγραψα δεν είναι υποχρέωσή σας να απαντάτε σε κάθε πρόβλημα απλά επειδή η λύση του προβλήματος θα μου λύσει πάρα πολύ τα χέρια επαναφέρω το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αλλαγη ημερομηνία έπειτα απο αλλαγή | xaralampos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-16 22:45 |
[Συναρτήσεις] Τύπος Συνάρτησης | vangelis1964 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-10-15 19:44 |
[Συναρτήσεις] Τύπος συνάρτησης | vangelis1964 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-10-15 13:55 |
[Γενικά] Αντιγραφή συνάρτησης | btsilionis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 10-04-13 00:44 |
[Συναρτήσεις] Αντιγραφή συνάρτησης | koumpana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-05-12 01:11 |
Η ώρα είναι 14:56.