Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αποτροπή αντιγραφής
Καλησπέρα σας και πάλι, Θέλω βοήθεια. Έχω αποθηκεύσει ένα αρχείο excel στον υπολογιστή μου και θέλω να μην μπορεί κάποιος να το αντιγράψει, να κάνει save as ή να το μεταφέρει το αρχείο αυτό. Μόνο να μπορεί να το δουλέψει στον δικό μου τον υπολογιστή. Ευχαριστώ πολύ. |
|
Καλημέρα Επειδή ποτέ δεν υπάρχει 100% σιγουριά για τίποτα, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...eio-excel.html σε μια παρόμοια ερώτηση και μην ψάχνεις την απόλυτη προστασία του αρχείου σου. Αν θέλει κανείς να στο πάρει (και ξέρει πως) θα το πάρει και ... όχι απαραίτητα με το να το αντιγράψει κάπου. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Επιλογή αντιγραφής πεδίων | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-04-14 19:29 |
[ Active X Controls ] Αποτροπή επιβεβαίωσης | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-14 07:52 |
[ Ερωτήματα ] Αποτροπή διαλόγου | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-02-14 01:05 |
Αποτροπή διπλοεγγραφής | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-01-13 18:28 |
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΒΑΣΗΣ | babiniotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-09 16:58 |
Η ώρα είναι 07:24.