Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με την συνάρτηση subtotal. Έχω ένα αρχείο με περίπου 600.000 γραμμές και 50 στήλες στο οποίο έχω εισάγει την συνάρτηση subtotal (όχι για όλες τις στήλες μόνο για 10). Περίπου 400 subtotal. στον πίνακα αυτό θέλω να προσθέσω μία ακόμα στήλη με δεδομένα για την οποία θα ισχύει και η συνάρτηση subtotal. πρέπει να "βγάλω" την subtotal να προσθέσω την στήλη και να ξανακάνω subtotal; ή υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος να ισχύσει το subtotal και για την νέα στήλη; ευχαριστώ |
|
![]()
Το ζητούμενο είναι ασαφές. Ανέβασε αρχείο με παράδειγμα, λεπτομέρειες και τι ακριβώς θέλεις να γίνεται. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Subtotal & Λάθη | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-11-16 19:51 |
[Συναρτήσεις] SUBTOTAL | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-01-16 22:11 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση subtotal | Ανδρέας Φερ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-14 19:36 |
[Excel07] Αντιγραφή subtotal | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-12 10:08 |
Η ώρα είναι 18:35.