Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εξαγωγή Αποτελεσμάτων
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Καλή Άνοιξη. Μετά από καιρό πάλι μαζί. Λοιπόν φίλοι μου όπως θα δείτε και στο συνημμένο αρχείο σε διάφορες στήλες υπάρχουν δεδομένα και εγώ θέλω βάζοντας ένα χρονικό διάστημα π.χ 1/1/2014-15/1/2015 να μου βγάζουν διάφορα αποτελέσματα όλα σε ένα έγγραφο. δηλαδή ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ βάζοντας το χρον. διάστημα 1) να μου βγάζει πόσες αγωγές έχουν κατατεθεί σε όλες τις διαδικασίες (Ειδική, Εκουσία, Εκτός Πιν, Εργατική, Μισθ/Απαλ, Τακτική) Το χρον. διάστημα θα το παίρνει από την στήλη Β και τις διαδικασίες από την στήλη Ε 2) να μου βγάζει πόσες αγωγές έχουν α)ΔΕΝ ΕΔΟΘΗ ΟΡΚΟΣ, β)ΕΔΟΘΗ ΟΡΚΟΣ, γ)ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΗΣ, δ)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΚΗΣ, ε)ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚ/ΦΟΥ, στ)ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒ/ΣΜΟΥ σε όλες τις διαδικασίες (Ειδική, Εκουσία, Εκτός Πιν, Εργατική, Μισθ/Απαλ, Τακτική) Το χρον. διάστημα θα το παίρνει από την στήλη C και τις διαδικασίες από την στήλη Ε και τα αποτελέσματα από την στήλη F 3) να μου βγάζει πόσες αγωγές έχουν ΑΠΟΦΑΣΗ σε όλες τις διαδικασίες (Ειδική, Εκουσία, Εκτός Πιν, Εργατική, Μισθ/Απαλ, Τακτική) Το χρον. διάστημα θα το παίρνει από την στήλη H και τις διαδικασίες από την στήλη Ε και τα αποτελέσματα από την στήλη F 4) να μου βγάζει πόσες αγωγές έχουν α)ΔΕΝ ΕΚΦΩΝΕΙΤΑΙ, β)ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ σε όλες τις διαδικασίες (Ειδική, Εκουσία, Εκτός Πιν, Εργατική, Μισθ/Απαλ, Τακτική) Το χρον. διάστημα θα το παίρνει από την στήλη C και τις διαδικασίες από την στήλη Ε και τα αποτελέσματα από την στήλη F. Για όλα τα ανωτέρω έχω κάνει Συγκεντρωτικούς πίνακες, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορούν να γίνουν όλα σε ένα έγγραφο και όχι σε 4 διαφορετικά. Το ανωτέρω μήπως θα μπορούσε να γίνει και στην Access με τα δεδομένα να έρχονται μέσω Excel;;;; Συγνώμη αν έγινα κουραστικός και πολύ λεπτομερείς, αλλά δεν θα ήθελαν να έχω κενά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση αποτελεσμάτων ανάμεσα σε ημερομηνίες | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-10-13 17:21 |
[ Υποφόρμες ] Βοήθεια με SQL και φιλτράρισμα αποτελεσμάτων | m0rf3as | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-09-12 21:18 |
[Γενικά] Αντιγραφή αποτελεσμάτων | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-12 00:38 |
Αναζήτηση τελευταίων αποτελεσμάτων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-03-11 19:12 |
Η ώρα είναι 14:38.