Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χρωματισμός ενός κελιού όταν περιέχει μία τιμή από άλλο πίνακα.
Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα μια βοήθεια στο εξἠς: Το κελί ενός μονοδιάστατου πίνακα θέλω να χρωματίζεται όταν παίρνει - όταν συμφωνεί - τιμή από άλλο πολυδιάστατο πίνακα...καμιά συνάρτηση ή μορφοποίηση υπάρχει..???? Ευχαριστώ...!!! |
| |||
| |||
Καλημέρα Παναγιώτη, δες στο συνημμένο αρχείο, μια υλοποίηση του ζητούμενου, με τη βοήθεια μορφοποίησης υπό όρους. Ελπίζω να μπορέσεις να την προσαρμόσεις στα δεδομένα σου. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο δεν μπόρεσα να εφαρμόσω στα δικά μου δεδομένα αυτά που μου έστειλες, οπότε σου στέλνω ένα συννημένο αρχείο μήπως και σε βοηθήσω. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους, και καλή χρονιά κοίτα το συνημμένο Θανάσης |
| |||
| |||
Καλημέρα Παναγιώτη δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Το προσάρμοσα σε συνδιασμό με του Γιώργου - kapetang- και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ.!!! |
| |||
| |||
Παράθεση:
Παναγιώτη δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο. Φιλικά/Γιώργος[/QUOTE] Γιώργο καλησπέρα.... Εδώ είμαστε πάλι. Δες το αρχείο που σου στέλνω σε παρακαλώ και πες μου. Έχω 2 ερωτήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .!!! Παναγιώτης |
| |||
| |||
Καλημέρα Παναγιώτη, θα σε συμβούλευα να ανοίξεις νέο θέμα. Έτσι θα δώσεις τη δυνατότητα σε περισσότερα μέλη να ασχοληθούν με το ζητούμενο και αυξήσεις τις πιθανότητες βοήθειας. Επίσης θα πρέπει να διευκρινίσεις λεπτομερέστερα το ζητούμενο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Παναγιώτη, βλέποντας καλύτερα το ζητούμενο, δημιούργησα το συνημμένο αρχείο, το οποίο πιστεύω καλύπτει την πρώτη από τις ερωτήσεις σου. Η δεύτερη (σύνδεση με ένα πίνακα του Web), θα πρέπει να αποτελέσει νέο θέμα. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση ορισμένων στηλών (βάρδιες) ενός πίνακα από άλλο (με ημερομηνίες από/έως) | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-16 21:15 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση για όποιο κελί δεν περιέχει συγκεκριμένη τιμή αλλά όχι για τα κενά | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 16-10-15 22:10 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός κελιού με πάτημα ποντικιού | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-13 15:48 |
[VBA] Χρωματισμός κελιού ανάλογα την ώρα του συστήματος | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-03-12 09:09 |
[Γενικά] Αρίθμηση με τιμή =1 κάθε κελιού που περιέχει δεδομένα | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-07-11 23:49 |
Η ώρα είναι 07:39.