Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
γραφημα
Πως μπορω απο τα δεδομενα του 1ου συννημενου να καταληξω στο 2ο;;;Εγω εχω βρει ανα περιοχη και ανα δωματιο ποσα τετραγωνικα εχει το καθενα συνολικα αλλα δεν μπορω να το εφαρμοσω με γραφημα...
|
|
Ποιο είναι το πρώτο, ποιο το δεύτερο και που είναι τ' αποτελέσματα που θα γίνουν γράφημα; |
| |||
| |||
το 1ο ειναι το data... και το 2ο με τ αποτελεσματα ειναι η εικονα
|
|
Γιάννη αυτό «Εγω εχω βρει ανα περιοχη και ανα δωματιο ποσα τετραγωνικα εχει το καθενα συνολικα ...» δεν υπάρχει στο αρχείο σου Κάνε πρώτα αυτό και μετά πάμε στο γράφημα |
| |||
| |||
Ειναι στο φυλλο7 του παρακατω excel...Αυτο νομιζω οτι πρεπει να κανω
|
|
Αγαπητέ Γιάννη Αν είχες χιλιάδες δεδομένα, πως θα έκανες κάτι τέτοιο χωρίς τύπους; Πάμε λοιπόν στο πρόβλημα: Το ζητούμενο βασικά είναι: Άθροισμα περιοχής με δύο κριτήρια. Το πρώτο που πρέπει να γίνει, είναι να «μαζέψουμε» τα δεδομένα. Χρήστες 2007 και νεώτερο με SUMIFS έχουν πιο εύκολο έργο. Το πρόβλημα για την 2003 έκδοση είναι, ότι δεν υπάρχει η SUMIFS. Την λύση δίνει η SUMPRODUCT. Μέσα στο βιβλίο, υπάρχει ένα πινακάκι, διπλής εισόδου με δωμάτια κάθετα και περιοχές οριζόντια. Με χρήση της SUMPRODUCT, έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το γράφημα μετά είναι απλό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη σημασία στην θέση του συμβόλου $ στην συνάρτηση |
| |||
| |||
Σ'ευχαριστω πολυ!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Γράφημα χρόνου σε μορφή ω:λλ:δδ | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-10-14 18:01 |
[Γράφημα] Γράφημα λέξεων | posidonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-03-14 13:28 |
[ Φόρμες ] Φόρμα με γράφημα | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-12-11 00:41 |
[Γράφημα] ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΧΥ | Dimitris Ch | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-11-10 16:30 |
Γράφημα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-04-10 19:13 |
Η ώρα είναι 08:02.