Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Παιδια καλησπερα Εχω φτιαξει αυτο το αρχειο και εχω κολλησει στο εξης: Αποστολη με email αλλα αποθηκευμενο ως pdf με ημερομηνια Την αποθηκευση ως pdf την εχω κανει σωστα και την αποστολη email σωστα Αλλα την αποστολη email ως pdf δεν μπορεσα να την κανω διοτι δεν χρησιμοποιω το outlook αλλα το Thunderbird δεν μπορεσα να βρω πουθενα την λυση!!! |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα! Σωτήρη δοκίμασε: Κώδικας: Sub testMail() 'Για να στείλουμε e-mail σε περισσότερους παραλήπτες διαχωρίζουμε τις διευθύνσεις με κόμμα. 'Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επισυνάψουμε περισσότερα αρχεία. SendMailPerThunderBird _ strTo:="sotisanis1@company.com,sotisanis2@company.com", _ strCC:="sotisanisMain@company.com", _ strSubject:="Γειά σου!", _ strBody:="Πάμε στο σχολείο;" & vbLf & "Σε περιμένω...", _ strAttachments:="C:\Users\Admin\Desktop\Book1.xlsx,C:\Users\Admin\Desktop\Book2.xlsx" End Sub Public Sub SendMailPerThunderBird( _ ByVal strTo As String, _ ByVal strCC As String, _ ByVal strSubject As String, _ ByVal strBody As String, _ ByVal strAttachments As String) Dim strProgPath As String Dim strArgs As String ' Προσάρμοσε τη διαδρομή του εκτελέσιμου αρχείου 'thunderbird.exe' αν χρειαστεί. ' strProgPath = Chr(34) & Environ("ProgramFiles(x86)") & "\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" & Chr(34) ' Προσάρμοσε τη διαδρομή του εκτελέσιμου αρχείου 'thunderbird.exe' αν χρειαστεί. strProgPath = Chr(34) & "C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" & Chr(34) strArgs = " -compose ""to='""" & strTo _ & "',cc='" & strCC _ & "',subject='" & strSubject _ & "',body='" & strBody _ & "',attachment='" & strAttachments & "'""" Shell strProgPath & strArgs, vbNormalFocus End Sub Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τασο καλησπερα ευχαριστω για την βοηθεια Αρχικα δουλευει κανονικα αλλα θελω να κανω δυο διορθωσεις. Αν προσεξες εχω βαλει να αποθηκευται ως pdf με την ημερομηνια και το ονομα του αρχειου Εγω θελω αυτο το pdf να το επισυνάπτω στο email αλλα καθε φορα αλλαζει η ημερομηνια Και δευτερον πως μπορω ως κυριως κειμενο να βαλω πχ να μου εμφανιζει την περιοχη n37 εως p40 |
| |||
| |||
![]()
Καμοια βοηθεια ρε παιδια?? ![]() |
| |||
| |||
![]()
εχω βρει πως γινεται με το outlook αλλα δεν μπορω να το κανω με το thunderbird!!! Λιγη βοηθεια ρε παιδια??? |
| |||
| |||
![]()
Παιδια το εκανα να επισυνάπτει το pdf Αυτο που δεν βρηκα ακομα ειναι πως μπορω να βαλω για κειμενο τρεις γραμμες πχ Β40 Β41ΚΑΙ Β47 Καποια βοηθεια για αυτο? Κώδικας: Public Sub Save_ActSht_as_Pdf() ' Saves active sheet as PDF file. Dim Name As String Name = ThisWorkbook.Path & "\" & ActiveSheet.Name & " " & _ Format(Now(), "dd.mm.yy") & ".pdf" ActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:=Name, _ Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties:=True, _ IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=False End Sub Sub testMail() 'Για να στείλουμε e-mail σε περισσότερους παραλήπτες διαχωρίζουμε τις διευθύνσεις με κόμμα. 'Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επισυνάψουμε περισσότερα αρχεία. SendMailPerThunderBird _ strTo:="sotisanis1@company.com,sotisanis2@company.com", _ strCC:="sotisanisMain@company.com", _ strSubject:=ActiveSheet.Name & " " & _ Format(Now(), "dd.mm.yy"), _ strBody:="Πάμε στο σχολείο;" & vbLf & "Σε περιμένω...", _ strAttachments:=ThisWorkbook.Path & "\" & ActiveSheet.Name & " " & _ Format(Now(), "dd.mm.yy") & ".pdf" End Sub Public Sub SendMailPerThunderBird( _ ByVal strTo As String, _ ByVal strCC As String, _ ByVal strSubject As String, _ ByVal strBody As String, _ ByVal strAttachments As String) Dim strProgPath As String Dim strArgs As String ' Προσάρμοσε τη διαδρομή του εκτελέσιμου αρχείου 'thunderbird.exe' αν χρειαστεί. ' strProgPath = Chr(34) & Environ("ProgramFiles(x86)") & "\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" & Chr(34) ' Προσάρμοσε τη διαδρομή του εκτελέσιμου αρχείου 'thunderbird.exe' αν χρειαστεί. strProgPath = Chr(34) & "C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\thunderbird.exe" & Chr(34) strArgs = " -compose ""to='""" & strTo _ & "',cc='" & strCC _ & "',subject='" & strSubject _ & "',body='" & strBody _ & "',attachment='" & strAttachments & "'""" Shell strProgPath & strArgs, vbNormalFocus End Sub |
| |||
| |||
![]()
Παιδες το εκανα τελικα και αυτο αλλα εχω ακομα κατι Ο κωδικας που αλλαξα στο body ειναι ο παρακατω Κώδικας: Range("O40") & vbLf & vbLf & Range("B40") & vbLf & Range("B41") & vbLf & vbLf & Range("B47") & vbLf & Range("B48").Value |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αποστολή Email | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-16 19:33 |
[VBA] προγραμματισμένη αποστολή email | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-03-16 16:38 |
pdf και email αποστολή | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 28-01-16 09:38 |
Αποστολή email από την Access | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-08-12 23:25 |
[VBA] Αποστολή Email από Excel | Exceler | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-05-12 17:10 |
Η ώρα είναι 00:01.