Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να φτιάξω στο excel ένα book με διάφορα δεδομένα και τα προβλήματά μου έιναι τα εξής: α)Πώς μπορώ έχω ένα drop down κλειδωμένο σε μια στήλη ώστε να παίρνει τιμές το κάθε κελί μόνο από εκεί; β)Θέλω να το αρχείο κάνω κοινόχρηστο και κάθε χρήστης να μπορεί να κάνει edit/delete σε συγκεκριμένες στήλες.Is it possible; γ)Μια στήλη θα παίρνει τιμές ΝΑΙ κ ΟΧΙ.Πώς θα γίνει αν παίρνει την τιμή ΝΑΙ να αντιγράφεται όλη η γραμμή σε ένα καινούριο sheet; edit: Καλημέρα τα βρήκα αυτά αλλά έχω μια άλλη ερώτηση.Πώς μπορώ ότι γράφω στο sheet1 να εμφανίζεται και στο sheet2; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xray2201 : 08-10-14 στις 10:28. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-20 20:11 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή από Drop-down list | aristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 12:03 |
[Γενικά] Ταξινόμηση σε κλειδωμένο φύλλο | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-08-13 00:36 |
[ Φόρμες ] Α/Α σε κοινή χρήση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-12 10:34 |
[Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 18:29 |
Η ώρα είναι 20:47.