Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμανίζει "$" αντί "€"
Γεια σας παιδιά, Έχω μια βάση δεδομένων με αριθμητικά ποσά και σύμβολο €, στην προεπισκόπηση του γραφήματος εμφανίζονται με σύμβολο το $. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι φταίει Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 23-08-14 στις 01:01. |
|
Καλησπέρα Γιώργο και στο γράφημα και στην προεπισκόπηση εμφανίζει κανονικά €. Παρ' όλα αυτά κάνε τον εξής έλεγχο κατ' αρχήν. Επέλεξε τον κάθετο άξονα με τις τιμές και με δεξί κλικ κάτω - κάτω κλικ στην μορφοποίηση του άξονα, αριθμός, και εκεί δες αν είναι πχ νομισματική με 2 δεκαδικά και σύμβολο €. Αν είναι έτσι δώσε μας κι άλλες πληροφορίες. Παρεμπιπτόντως, το έργο αυτό το έκανες μόνος σου ή προέρχεται από κάποιο πρότυπο της microsoft ? Αν είναι από πρότυπο μπορεί να έχει κάποια Αμερικάνικα format και εκεί που επισήμανες αλλά και σε άλλα σημεία όπως πχ ημερομηνίες. |
| |||
| |||
Γεια σου Σπύρο, Την εφαρμογή την έφτιαξα μόνος μου, δεν είναι από πρότυπο microsft Ανέβασα δεύτερο συνημμένο μεταφέροντας τον κάθετο άξονα, στην οριζόντια θέση, το πρώτο είχε τον άξονα κάθετα, όταν ήταν στην κάθετη το νομισματικό εμφανιζόταν πάντα με το € Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ο κάθετος άξονας μεταφερθεί στην οριζόντια θέση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 23-08-14 στις 00:48. |
|
Γιώργο αυτό που εμφανίζεις δεν είναι ο κάθετος άξονας «γυρισμένος» οριζόντια αλλά είναι η εμφάνιση των δεδομένων κάτω από τον οριζόντιο άξονα των μηνών (data table). Είναι το «υπόμνημα» που θα μπορούσες να εμφανίσεις εκτός από τα δεδομένα και το «κλειδί» δηλ το χρώμα και σχήμα της γραμμής (διευκολύνει αν το γράφημα είχε πολλές). Σε κάθε περίπτωση πάλι το € εμφανίζεται κανονικά. |
| |||
| |||
Καλημέρα Σπύρο παρατήρησα το εξής, όταν τις τιμές τις βάζω αριστερά κάθετα, τότε εμφανίζει κανονικά το €, όταν τις τιμές τις βάζω κάτω από τους μήνες, τότε όσο είμαι μέσα στην εφαρμογή εμφανίζει κανονικά το €, όταν όμως βγω από την εφαρμογή και ξαναμπώ στην εφαρμογή, τότε εμφανίζει το $. Υ.Γ. Διευκρίνηση: Την προεπισκόπηση εννοώ από UserForm όχι από το φύλλο1, εκέι εμφανίζεται το πρόβλημα από (UserForm)! όταν κάνεις προεπισκόπηση από το φύλλο1 τότε εμφανίζει κανονικά το σύμβολο €. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 23-08-14 στις 11:53. |
|
Πήγαινε Φίλτρα > Select data > στο παράθυρο που ανοίγει > κλικ Ok > Save > κλείσε το αρχείο > άνοιξέ το > και θα διορθωθεί. |
| |||
| |||
Γεια σου Σπύρο, Αν θέλεις περιέγραψε μου πιο αναλυτικά που θα βρω τα φίλτρα, έψαξα, δεν μπόρεσα να τα βρω!. Φιλικά Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 23-08-14 στις 17:39. |
|
Εκ παραδρομής ξεκίνησα από φίλτρα λόγω 2013 excel που είναι επάνω στο διάγραμμα και είναι πιο εύχρηστο για να ξεκινήσει κανείς. Για 2007 Ξεκίνα την ίδια διαδικασία από κορδέλα > Select data κλπ. |
| |||
| |||
Σπύρο συγνώμη, Το "select data" δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά! μ'ηπως δεν υπάρχει στο 2007; |
|
Επιλογή δεδομένων Γιώργο μου... εκεί που βάζεις τα δεδομένα στο διάγραμμα αλλά χωρίς να τα πειράξεις μόνο Ok..... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Φόρμες ] Φόρμα "πληκτρολόγιο" και φόρμα "αριθμολόγιο" | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-02-12 15:30 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 20:32.