Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη εκτύπωση το πρώτο αντίγραφο έγχρωμο τα υπόλοιπα ασπρόμαυρα
καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση, με την βοήθειά σας έφτιαξα μακροεντολή αυτόματης εκτύπωσης για τρία αντίγραφα, το πρωτότυπο και αντίγραφα. το ερώτημά μου είναι αν γίνεται το πρωτότυπο να τυπώνεται έγχρωμο και τα υπόλοιπα ασπρόμαυρα. Σας ευχαριστώ πολύ. |
|
Δεν ξέρω ποιόν κώδικα έχεις χρησιμοποιήσει. Ο κώδικας προφανώς έχει 3 τμήματα εκτύπωσης αρχή διάφορα τμήμα 1 για πρωτότυπο πρωτότυπο πρωτότυπο τμήμα 2 για αντίγραφο 1 Κάπου εδώ γράφουμε .BlackAndWhite = True αντίγραφο 1 αντίγραφο 1 τμήμα 3 για αντίγραφο 2 αντίγραφο 2 αντίγραφο 2 Κάπου εδώ γράφουμε .BlackAndWhite = False τέλος Πιθανόν να φτάνει κάτι τέτοιο Αν δεν τα καταφέρεις δώσε μας τον κώδικα |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά επειδή μου βγάζει κινέζικα κάποιο μέρος του κώδικα στην αντιγραφή, σας στέλνω το αρχείο. Ευχαριστώ και πάλι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 27-06-14 στις 15:57. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ, τελικά το έφτιαξα όπως μου το είπατε
|
|
Όταν κάνεις CopyPaste σε κώδικες: Αν ο κώδικας περιέχει και Ελληνικούς χαρακτήρες, πχ σε Msgboxes, για να μην έχεις «κινέζικα» (αδυναμία μεταφοράς Unicode χαρακτήρων) πρέπει πριν το Copy και κατά την διάρκεια του Paste να είναι η γλώσσα του υπολογιστή γυρισμένη στα Ελληνικά. |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πάρα πολύ, αυτό δεν το ήξερα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Προοδευτικά υπόλοιπα ανά Πελάτη | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 30 | 11-02-15 10:39 |
[ Φόρμες ] προοδευτικά υπόλοιπα σε καρτέλα | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-08-14 08:21 |
[Εκτύπωση] Αυτόματη εκτύπωση | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-02-14 03:04 |
Αυτόματη αρίθμηση εντύπου μετά από εκτύπωση ή αποθήκευση | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-11-13 11:08 |
Η ώρα είναι 14:41.