Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αφαιρεση δεδομενων
Γεια σας.πολυ καλή η προσπάθεια που κάνετε σε σχέση με το forum και σας εύχομαι τα καλυτέρα. Σε ένα φύλλο excel έχω κάποια δεδομένα (δεδομενα) και έναν πινάκα (τιμες που αφαιρουνται) Στον τρίτο πινάκα (τελικος πινακας) να μου εμφανίζονται οι κωδικοί(αριθμοί στην περίπτωση μας)οι όποιοι προκύπτουν από την αφαίρεση του δευτέρου πινάκα από τον πρώτο. Δείτε συννημενο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 08-01-10 στις 23:33. Αιτία: Πρόσθεση προθέματος |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ Δημήτρη, καλημέρα! Υποθέτω ότι ο πίνακας "δεδομένα" και ο "τελικός πίνακας" στο συνημμένο σου, έχουν το ίδιο μήκος και πλάτος. Έστω ότι στον πίνακα με τις τιμές που αφαιρούνται έχει ορισθεί το όνομα "Πίνακας1" Στο πρώτο κελί του τελικού πίνακα, βάλε τον παρακάτω τύπο: =IF(COUNTIF(pinakas1;A2)=1;"";A2) Κατόπιν σύρε τα κελί αυτό δεξιά και κάτω, όσο χρειαστεί. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Αγαπητε μου ΤΑΣΟ σε ευχαριστω παρα πολυ.δουλεψε αψογα. φιλε μου με εβγαλες απο πολυ κοπο ευχαριστω και παλι. |
| |||
| |||
παρακαλω πολυ μια διευκρινηση.στα δεδομενα που αφαιρουνται υπαρχει η περιπτωση να υπαρχουν και διπλοεγγραφες ιδιων αριθμων η και παραπανω.θα ηθελα να μπορουν να αφαιρουνται και αυτα οταν εμφανιζονται. παραδειγμα: 12 13 14 21 25 19 32 22 25 28 ενω μεχρι τωρα τα βγαζει ολα εξω το 25 που ειναι κοινο δε το αφαιρει αυτο θα μπορουσε να βρισκεται επισεις και σε αλλες γραμμες ευχαριστω πολυ. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους. Δημήτρη, έτσι: =IF(COUNTIF(pinakas1;A2)>0;"";A2) Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
χιλια ευχαριστω.φιλτατε ΤΑΣΟ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Ποσοστά αφαίρεση και πρόσθεση | darkaccess | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-07-20 19:25 |
[ Φόρμες ] αφαίρεση μπάρας | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-05-16 12:44 |
[Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 13:31 |
[Γενικά] Αφαίρεση αριθμών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 11:37 |
[ Ερωτήματα ] Αφαίρεση Σαββατοκύριακα | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-12 18:35 |
Η ώρα είναι 06:11.