Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Error κατά το άνοιγμα "...δεν είναι δυνατή η ανάγνωση.."
Έχει συναντήσει κανείς τέτοιο μήνυμα κατά το άνοιγμα αρχείου; "Το Excel βρήκε περιεχόμενο του οποίου δεν είναι δυνατή η ανάγνωση...." "Θέλετε να ανακτήσετε τα περιεχόμενα αυτού του βιβλίου εργασίας;" Στο συνημμένο αρχείο έχω screenshots από τα μηνύματα που λαμβάνει ο χρήστης κατά το άνοιγμα κάποιων αρχείων .xlsm. Έχει συναντήσει κανείς ξανά τέτοιο μήνυμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Δημήτρης |
|
Δημήτρη εσύ που έφτιαξες τα αρχικά αρχεία θα πρέπει να ξέρεις καλύτερα. Εμένα μου μοιάζει με έλειψη πρόσθετων ή κώδικα VBA που εσύ είχες ή έχεις στο περιβάλλον σου, και δεν έχουν οι συνάδελφοί σου. Τώρα το τι διορθώνει και το τι δεδομένα χάνονται μόνον εσύ και οι συνάδελφοί σου μπορείτε να το ξέρετε. Δεν νομίζω να μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Θανάσης |
| |||
| |||
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο ερώτημα μου. Από το IT τμήμα της εταιρείας είχα λάβει ως απάντηση το αφοπλιστικό: "Δεν γνωρίζουμε εμείς από Excel αρχεία" κι έτσι σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ στο φόρουμ, όπου υπάρχει περισσότερη πείρα και εμπειρία. Τελικά σήμερα μίλησα με έναν συνάδελφο, ο οποίος γνωρίζει από VBA αλλά και τεχνικά θέματα και με πληροφόρησε ότι πρόκειται απλά για "crashed / corrupted" αρχεία, τα οποία δηλαδή κατά την αποθήκευση δεν μπόρεσαν να κάνουν για Χ λόγους σωστή αποθήκευση (όπως π.χ. στη σύνδεση με τον server να υπήρχε κάποιο πρόβλημα) και πολύ απλά δεν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσεις. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 12:43 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 08:19.