Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
![]() Παράθεση:
Τέλος πάντων δες και το νέο συνημμένο όπου έχω απαλλαγεί από την συνάρτηση TEXT (στη γραμμή 6 του Model) που κάνει την διαφορά μεταξύ των γλωσσικών εκδόσεων του Excel. Αυτό θα πρέπει να δουλέψει κατευθείαν ανεξάρτητα από την έκδοση του Excel. Το έχω αποθηκεύσει και σαν "xls" για να υπάρχει συμβατότητα και με εκδόσεις πριν το 2007. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
![]() Ενδιαφέρεσαι να του κάνουμε κάποιες αλλαγές; ![]() |
|
![]() Χρύσα χαίρομαι που βοήθησα. Όσον αφορά το να το πάμε παραπέρα, θα σου πρότεινα αφού μελετήσεις καλά το υπάρχον, να προσπαθήσεις να το βελτιώσεις/πλουτίσεις εσύ. Αν δυσκολευτείς κάπου, μην διστάσεις να ρωτήσεις στο φόρουμ μας και είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει. Τα λέμε. Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Θανάση Θα επανέρθω :) |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Προσπαθώ να δω εάν κάποιος δουλεύει την ίδια μέρα πάνω από 8 ώρες. Δεν μπορώ στη συνάρτηση να βάλω τον όρο >8. Βγάζει λάθος. Εάν βάλω 8:00 , το ίδιο. Δεν βλέπει το 15:00 σαν νούμερο; Φιλικά Χρύσα |
|
![]()
Καλησπέρα Για να μπορέσεις να προχωρήσεις Χρύσα αλλά και για όλους τους φίλους να διευκρινιστεί με λίγο πιο παραστατικό τρόπο το εξής : Στην excel δεν υπάρχουν ημερομηνίες, δεν υπάρχουν ώρες... Αυτό που "φαίνεται" δεν είναι παρά μια "ψευδαίσθηση". Η excel διαβάζει σειριακούς αριθμούς για τις ημερομηνίες και δεκαδικούς αριθμούς υποδιαιρέσεις τις μονάδας για τις ώρες. Παράδειγμα: 20/5/2014 = 41779 [ημέρες από 1/1/1900 = 1] 18:00 = 0,75 [3*6 ώρες = 18, τα 3/4 της ημέρας] 20/5/2014 14:18:39 = 41779,59629 [άθροισμα] |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αυτά που του προσθέτω αλλά μόλις το ετοιμάσω θα το ανεβάσω |
| |
![]() Παράθεση:
πχ για την σύγκριση >8 που αναφέρεις βάλε >TIMEVALUE("08:00") ή >TIME(8;0;0) ή βάλε το 08:00 σε κάποιο κελί και χρησιμοποίησε αναφορά σε αυτό το κελί αντι του 8 ή του 8:00 |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Θανάση Η βοήθεια σου είναι ανεκτίμητη, δεν χρειάζεται να το λέω συνέχεια Πρόσθεσα στο αρχείο σου κάποια μορφοποίηση υπό όρους για να μου κοκκινίζει την ώρα των υπαλλήλων όταν περνάω το ωράριο τους σε περίπτωση που καταλάθος βάλω ωράριο πάνω από 8ωρο. Το ανοίγω σήμερα και βλέπω το εξής τρελλό: Για το μήνα Μάιο του 2014 (και μόνο για αυτόν) δεν έχω Δευτέρες! Το ξέρω ότι εγώ έκανα τη βλακεία αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Εάν κι εσύ δεν έχεις χρόνο, θα ξανακάνω από την αρχή την μορφοποίηση υπό όρους. Το ανεβάζω να το δεις αν θες Φιλικά Χρύσα - Μπελάς |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα Αυτό λές ότι σου κάνει για τον Μαιο το κάνει και στους άλλους μηνες. Σε όλους λείπει απο μία μέρα Αυτο που έκανα και δουλέψε ηταν να αντικαταστήσω το 6 με 7 στον τύπο =INT((COLUMN()-COLUMN($A$3))/6)+1 που υπάρχει στην 3η γραμμη. μην με ρωτησεις γιατί το κάνει , τυχαία το βρήκα ![]() Για να το κάνεις γρήγορα επέλεξε την γραμμη και κανε αντικατασταση το 6 με 7 Φιλικά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμός ωρών από βάρδιες | αννα_κεσσσ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 24-09-18 15:01 |
[Excel07] Υπολογισμός ωρών Υπερωριών | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 15-11-16 07:58 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 27-04-16 10:43 |
[Excel07] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-10-14 10:57 |
[Συναρτήσεις] Βάρδιες , 7ήμερα , υπολογισμός υπερωριών, αυτόματη συμπλήρωση | steliosd | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 24-07-12 21:29 |
Η ώρα είναι 13:20.