Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση διπλής όψεως
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση, με την βοήθειά σας έφτιαξα ένα έγγραφο με αυτόματη εκτύπωση μέσο μακροεντολής, αλλά θέλω να προσθέσω κάτι σ αυτήν και θέλω ο εκτυπωτής να τυπώνει μπρος-πίσω. Αυτό ρυθμίζετε καθαρά μέσω εκτυπωτή ή θα πρέπει να προσθέσω κάτι στην εντολή; Σας ευχαριστώ πολύ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Μαρία, κατάγραψε με το καταγραφέα μακροεντολών (Macro Recorder) τις κινήσεις που θα έκανες προκειμένου να εκτυπώσεις τα δεδομένα σου με εκτυπωτή διπλής όψης και ανέβασε τον κώδικα στο φόρουμ για να σε βοηθήσουμε. Αν χρειαστείς βοήθεια για την απλή χειροκίνητη εκτύπωση ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://office.microsoft.com/el-gr/wo...010105541.aspx Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ, πιο αργά θα δοκιμάσω με χειροκίνητη εκτύπωση και αν δεν μου βγει θα επανέλθω.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Προβλήματα σε εκτύπωση διπλής όψης | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-05-15 19:46 |
Αποτροπή διπλής καταχώρησης | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-09-12 16:05 |
Η ώρα είναι 08:23.