Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής Όπως θα δείτε στο συνημμένο στην στήλη C έχω ενώσει τα κελιά Α1, Α2,Α3,Α4 με "," Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος όταν σε κάποια κελιά που δεν έχουν στοιχεία στην ένωση να μην φαίνονται τα "," δηλ. Καρότσι, Καρέκλα, , , Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο. Δοκίμασε: =SUBSTITUTE(TRIM(A1&" "&A2&" "&A3&" "&A4);" ";", ") * * ...&" " = 2 κενά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο μπορείς να δοκιμάσεις και τον τύπο: =A1&IF(A2<>"";", "& A2;"")&IF(A3<>"";", "& A3;"")&IF(A4<>"";", "& A4;"") Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ Καλημέρα Φίλοι Τάσο και Γιώργο σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και έχω να σας κάνω τις εξής ερωτήσεις. Φίλε Τάσο όταν βάζω το τύπο μέχρι το * δουλεύει τι σημαίνει το Παράθεση:
Φίλε Γιώργο πόσα if μπορώ να βάλω γιατί εγώ χρειάζομαι γύρω στις 22-24 ενώσεις. Η παραπάνω ερώτηση ισχύει και για τους δυό σας. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας και τον χρόνο σας. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Χρήστο, επειδή οι συναρτήσεις IF δεν είναι ένθετες δεν υπάρχει όριο. Όριο υπάρχει στο πλήθος των χαρακτήρων που μπορεί να έχει ένας τύπος. Το όριο αυτό είναι υψηλό (32.767 χαρακτήρες) και δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό θα μπορούσες να το διαπιστώσεις, αν έκανες τον κόπο να δοκιμάσεις τους προτεινόμενους τύπους. Φιλικά/Γιώργος |
|
![]()
Καλημέρα Μια πρόταση κι από εμένα με επιλογή των αντικειμένων από μια λίστα με checkboxes Τα επιλεγμένα αντικείμενα εμφανίζονται στο κελί E2 με διαχωριστικό (,) Μπορείτε να αντικαταστήσετε το διαχωριστικό με ότι άλλο θέλετε (πχ . , / , : , - ή κενό) |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλοι Γιώργο και Σπύρο σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας και τον χρόνο σας. Φίλε Γιώργο μην με "μαλώνεις" λέγοντας μου Παράθεση:
σε ρώτησα για να γνωρίζω. πολλές φορές κάνω τον κόπο και επειδή δεν λειτουργεί σας ξαναρωτάω. Για να αποφύγω αυτό σου έκανα την ερώτηση. Πάντως να ξέρετε ότι ο κόπος σας δεν πάει χαμένος και βοηθώντας μας, μας κάνετε καλύτερους. Σας ευχαριστώ. ΥΣ τι εννοείς λέγοντας Παράθεση:
|
| |||
| |||
![]()
Φίλε Χρήστο δε σε «μαλώνω». Απλά θέλω να επισημάνω ότι με τις δοκιμές μπορούμε να λύσουμε πολλές απορίες. Μία συνάρτηση IF είναι ένθετη, αν περιέχεται (είναι τοποθετημένη μέσα) σε μια άλλη IF. Στη βοήθεια της συνάρτησης μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 15:32 |
[ Συναρτήσεις ] Ένωση Κωδίκων (VBA) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 02-04-15 09:04 |
[Συναρτήσεις] Ένωση 2 κελιών σε 1 | dimitb81 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-15 19:43 |
[ Συναρτήσεις ] ΕΝΩΣΗ TEXT BOX | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-07-14 17:42 |
[ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-11-11 22:16 |
Η ώρα είναι 06:32.