Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα στη μεταφορά τιμολογίου σε βιβλίο εσόδων
καλησπέρα σε όλου και καλή χρονιά, έχω ένα πρόβλημα με την μεταφορά τιμολογίου σε βιβλίο εσόδων. Η εγγραφή μπαίνει από πάνω και όχι από κάτω με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζεται η σωστή αρίθμηση. Ευχαριστώ |
|
Καλησπέρα Αντικατέστησε την Μακροεντολή 5 στο κόκκινο κουμπί με τον πιο κάτω κώδικα Τα συγχωνευμένα κελιά που έχεις δεν αφαιρέθηκαν και ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα. Οι μακροεντολές που γίνονται με καταγραφή θα πρέπει να διορθώνονται από όλα τα περιττά στοιχεία Αν αλλάξεις τα ονόματα των φύλλων ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ & ΕΣΟΔΑ ο κώδικας δεν θα δουλέψει Ο κώδικας ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα φύλλα και εφ όσον στην Αιτιολογία υπάρχει μόνο μια εισαγωγή Κώδικας: Sub transferData() Dim NextRow As Integer Set WS1 = Worksheets("ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ") Set WS2 = Worksheets("ΕΣΟΔΑ") NextRow = WS2.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row + 1 WS2.Cells(NextRow, 1) = WS1.Cells(10, 8) WS2.Cells(NextRow, 2) = WS1.Cells(10, 2) WS2.Cells(NextRow, 3) = WS1.Cells(10, 5) WS2.Cells(NextRow, 4) = WS1.Cells(18, 3) WS2.Cells(NextRow, 5) = WS1.Cells(25, 3) WS2.Cells(NextRow, 6) = WS1.Cells(42, 8) WS2.Cells(NextRow, 7) = WS1.Cells(43, 8) WS2.Cells(NextRow, 8) = WS1.Cells(44, 8) End Sub |
| |||
| |||
μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της μακροεντολής 5 σ' αυτό το φύλλο εργασίας
|
|
Μαρία διέγραψε την μακροεντολή 5 και στην θέση της βάλε τον κώδικα Μετά αντιστοίχισε το κουμπί (το κόκκινο) σε αυτόν |
| |||
| |||
Το ένα μου πρόβλημα λύθηκε αλλά γιατί δεν μου παίρνει αυτόματα την αρίθμηση στο τιμολόγιο? σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου |
| |||
| |||
σας ευχαριστώ πολύ το έχω φτιάξει αυτό το πρόβλημα. και πάλι Καλή χρονιά σε όλους.
|
|
Να 'σαι καλά Καλή Χρονιά και σε 'σένα
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-12-13 23:44 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 12:18 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 08:24 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά σε νέο βιβλίο εργασίας | pierrita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-04-12 23:01 |
[VBA] Μεταφορά σε 2ο Βιβλίο υπό προϋπόθεση VBA | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 23-01-12 16:40 |
Η ώρα είναι 08:21.