Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Παρακαλώ για βοήθεια στο παρακάτω πρόβλημα. Εχω πολλά ίδια αρχεία (τιμολόγια) και θέλω να μεταφέρω πληροφορίες (ποσά,κιλά) σε ενα νέο φύλλο συγκεντρωτικά.Ανεβάζω αρχεία.Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petroskodos : 12-01-14 στις 20:41. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα! Πέτρο καλωσόρισες στην παρέα μας! Δεν γνωρίζω αν μπορέσεις να διαχειριστείς τον κώδικα VBA που περιέχεται στο συνημμένο. Ωστόσο πιστεύω ότι θα σε εξυπηρετήσει. Στην περιοχή CellAddresses (D2:O2) πληκτρολογούνται τα κελιά των απομακρυσμένων βιβλίων προς εισαγωγή. Τυχόν συγχωνευμένα κελιά ίσως να δημιουργήσουν πρόβλημα στη λειτουργία του κώδικα. Φρόντισε τα απομακρυσμένα βιβλία εργασίας να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο. Το συνημμένο παράδειγμα πρέπει να βρίσκεται σε άλλο φάκελο. Βήμα 1 Ακολούθησε αρχικά το (επισημαίνεται στο βιβλίο εργασίας) για να προσδιορίσεις τον φάκελο με τα απομακρυσμένα αρχεία. Βήμα 2 Πάτησε το σχήμα "Εισαγωγή ονομάτων βιβλίων εργασίας". Τα ονόματα που βρίσκονται στο φάκελο που επέλεξες θα καταχωρηθούν στη στήλη Β. Βήμα 3 Πάτησε το σχήμα "Εισαγωγή δεδομένων" για να εισαχθούν τα δεδομένα . Μπορείς να επαναλάβεις το βήμα 3 κάθε φορά που προσθέτεις νέα βιβλία εργασίας στο φάκελο. Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τη γρήγορη απάντηση.Δηλάδη στο τιμολόγιο τα στοιχεία που θέλω να παρω πρεπει να βρίσκονται στα κελια D2:O2 ?
|
| |||
| |||
![]()
απο οτι κατάλαβα τα δεδομένα που περνει αναφερονται απο πανω.
|
| ||||
| ||||
![]()
Ναι, πάνω από τις κεφαλίδες (D2:O2) αναγράφονται οι διευθύνσεις των κελιών προς εισαγωγή.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια δουλεύει άψογα!
|
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα και παλι.απο οτι φαινεται δεν δουλεει και τοσο καλα το αρχειο π μ στείλατε.υποψιάζομαι επειδή χρισημοποιώ τυπο αρχείου:φύλλο microsoft excel με δυνατότητα μακροεντολών επειδη θελω να μου βγένει η τελικη τιμη ολογράφως.
|
| ||||
| ||||
![]()
Το παράδειγμα που ανέβασα είναι βιβλίο Μicrosoft Εxcel με δυνατότητα μακροεντολών (*.xlsm).
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΑΘΡΟΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΕ SUMIF | tabaxr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-02-16 09:53 |
[VBA] Μεταφορά αναλυτικών εγγραφών πολλών φύλλων σε ένα συγκεντρωτικό | AIAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-16 18:32 |
[Συναρτήσεις] Άθροισμα πολλών φύλλων - Συνολική Εικόνα | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-10-15 14:32 |
[Excel07] Εισαγωγή πολλών φύλλων σε ενα αθροιστικό | oliveoilmill | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-11-13 10:29 |
Η ώρα είναι 13:49.