Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού
Καλησπέρα σε όλους, για το παρακάτω θέμα έχω ψάξει κι έχω "γκουγκλάρει" πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι κάπου υπάρχει κάποια λύση αναρτημένη (και μάλιστα "εύκολη"), ωστόσο για κάποιο λόγο δε μπορώ να την εντοπίσω. Ψάχνοντας για τη λύση περιήλθε στην αντίληψή μου το forum σας και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από την εξειδικευμένη και άμεση βοήθεια που προσφέρεται στους χρήστες, από το πιο απλό ως το πιο σύνθετο πρόβλημα. Προχωρώ στο θέμα μου: Σε ένα αρχείο excel έχω 13 φύλλα, ένα για κάθε μήνα και το πρώτο φύλλο συγκεντρωτικό. Στο συγκεντρωτικό φύλλο προσπαθώ στο κελί Α1 να δώσω την τιμή Β1 του Ιανουαρίου, στο κελί Α2 την τιμή Β1 Φεβρουαρίου, Α3->Β1 Μαρτίου, Α4->Β1 Απριλίου κ.ο.κ. Δίνω στο συγκεντρωτικό φύλλο την τιμή "=january!Β1" στο κελί Α1. Ομοίως, στο κελί Α2 δίνω την τιμή "=february!Β1". Όταν όμως τραβάω προς τα κάτω την λαβή της αυτόματης συμπλήρωσης στην στήλη Α, δε μου δίνει τους επόμενους μήνες (δηλαδή την τιμή του κελιού Β1 για Μάρτιο, Απρίλιο κλπ) αλλά τις τιμές των κελιών Β2, Β3 κλπ για Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Δεν ξέρω αν προδίδομαι ως άσχετος με το πρόβλημα που σας παρέθεσα, είμαι αυτοδίδακτος και μέχρι πρότινος θεωρούσα τις γνώσεις μου στο excel μετρίου επιπέδου... |
|
Καλησπέρα Χρήστο καλώς ήλθες στην παρέα μας! Στο βιβλίο που ακολουθεί γίνεται συγκέντρωση των τιμών κελιού B1 από διάφορα φύλλα σε ένα total φύλλο στην στήλη C από C3...και κάτω Η μέθοδος (σε 3 βήματα) αυτή δεν επηρεάζεται από αλλαγές στην σειρά, την ονομασία, την διαγραφή ή την προσθήκη φύλλων. Λεπτομέρειες στο βιβλίο. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σπύρο, άμεση και κατατοπιστική απάντηση (όπως το περίμενα), την προσάρμοσα στο αρχείο μου και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ Δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω μόνος μου... |
|
Καλημέρα Χρήστο ευχαριστώ κι εγώ. Χαίρομαι αν βοήθησα... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Άθροισμα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-16 16:34 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-15 22:58 |
[Γενικά] Πολλά φύλλα εργασίας | asterisk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-06-14 02:51 |
Λήψη εξωτερικών δεδομένων | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-05-11 22:21 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 18:17 |
Η ώρα είναι 07:23.