Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχειρίση αποθήκης
Καλησπέρα Κυριες & Κύριοι. Καλή χρονια & χρονια πολλά. Το νέο έτος να σας φέρει υγεία,χαρά,πρόοδο. Με λένε Ανδρέα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ένα πρόβλημα που έχω,Με μια φορμα που θέλω να φτιάξω σε Excel.?? Θέλω να φτιάξω μια φορμα αποθήκης. Που να έχει ημερομηνία,barcode,είδος,ποσότ ητα,υπόλοιπο αποθήκης,αξια.Και να μπορώ να κάνω και απογραφή αναπάσα στιγμή. Eυχαριστω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ | maira_kanari | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-08-16 09:27 |
Υπόλοιπο αποθήκης (stock). Αποτροπή αρνητικών τιμών | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 23-09-13 11:53 |
[Συναρτήσεις] Διαχείριση αποθήκης Stock | bakman | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-07-13 21:43 |
[Συναρτήσεις] "Χρωματισμός" αριθμών για Stock αποθήκης | es19 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-09-12 02:49 |
Σωστή Σχεδίαση για Διαχείριση Αποθήκης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-05-12 00:22 |
Η ώρα είναι 07:22.