Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ας ελπίσουμε το 2014 να μας φέρει αυτά που αξίζουμε.!!!!!!!!!!! ¨Όπως θα δείτε και στο συνημμένο υπάρχουν καρτέλες και όπως θα δείτε στην καρτέλα 1 υπάρχει η αρχική ημερομηνία. Εγώ αυτό που θέλω είναι με κάποιο τρόπο να ενημερώνομαι κάθε μήνα (ανάλογα με την ημερομηνία) ποια καρτέλα θα πρέπει να ενημερώσω για την πληρωμή δηλ. στις 1/1/2014, 1/2/2014 κοκ να με ενημερώνει ότι πρέπει να την ενημερώσω. Το ίδιο να γίνεται σε όλες τις καρτέλες. ΥΣ: οι καρτέλες μπορεί να αυξηθούν |
|
![]()
Καλησπέρα Η ημερομηνία (αρχική) είναι σταθερή και μπαίνει μια φορά όταν δημιουργείς καρτέλα πελάτη για πρώτη φορά ή ενημερώνεται κάθε μήνα ? Αν Ναι (σταθερή) δεν πρέπει να υπάρχει κάπου μια ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης ? Οπότε με την ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης και μια μορφοποίηση στο ευρετήριο δίπλα στο όνομα νομίζω λύνεις το πρόβλημα σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 05-01-14 στις 21:42. |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα. Φίλε Σπύρο η 1η ημερομηνία είναι σταθερή και έχεις δίκαιο για την άλλη ημερομηνία το σκέφτηκα και εγώ σήμερα και θα το πρόσθετα. Παράθεση:
γιατί σε μένα μου έρχεται μόνο με το φίλτρο |
|
![]()
Καλησπέρα Οι ειδοποιήσεις για μελλοντικά συμβάντα μπορούν να γίνουν με πάρα πολλούς τρόπους. Στο βιβλίο που ακολουθεί υπάρχει μια πολύ απλή ειδοποίηση με μορφοποίηση υπό όρους και ηχητικό μήνυμα. Να έχετε τα ηχεία του υπολογιστή ανοικτά στο άνοιγμα του βιβλίου |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για την αμεσότητά σου. Κάπως έτσι με χρώμα κόκκινο το είχα φτιάξει και εγώ αλλά η δική σου εκδοχή είναι καλύτερη. Αν δεν είναι κόπος μπορείς να μου πεις πως το έκανες για το κάνω όταν το χρειαστώ σε κάποιο άλλο έγγραφο;;; |
|
![]()
Καλησπέρα Όλοι οι τύποι είναι εμφανείς στο βιβλίο. Δες και τον κανόνα στην μορφοποίηση υπό όρους. Τον κώδικα στο Workbook (Open). |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για την αμέριστη και άμεση βοήθειά σου. Νάσε καλά |
|
![]()
Καλημέρα Σ' ευχαριστώ κι εγώ! Χαίρομαι αν βοήθησα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! | Νικόλαος Μ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-01-16 11:21 |
Σχετικά με κλείδωμα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 28-10-15 18:02 |
Σχετικά με τnν procedure | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 59 | 26-03-12 16:42 |
Απορίες σχετικά με την Αccess. | arxeiothetis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 06-07-11 12:40 |
Η ώρα είναι 10:13.