Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητοι φιλοι, γεια σας! Με χαρα ανακαλυψα αυτο το φορουμ ψαχνοντας για να βρω λυση στο προβλημα μου. Ασχολουμαι αρκετα με το excel αλλα ειμαι αυτο που λενε "αυτοδιδακτος". Εχω ανακαλυψει τα περισσοτερα καλουδια αυτου του υπεροχου προγραμματος ψαχνωντας, δεν το εχω διδαχτει δηλαδη. Το προβλημα μου ειναι πως θελω να συμπληρωσω λογικα μια στηλη με συναρτηση. Εξηγουμαι....οταν βαζουμε στην στηλη Α κατα σειρα 5,10,15 τοτε "τραβωντας" κατω την αυτοματη συμπληρωση μας δινει τη λογικη συνεχεια 20,25,30,35 κλπ. Αυτο θελω να κανω και με την συναρτηση =b5,=b10,=b15 και να μου εμφανιζει απο κατω τη λογικη συνεχεια =b20,b25,b30 (κατι το οποιο δεν γινεται οταν "τραβαω" κατω την αυτοματη συμπληρωση. Ελπιζω να μπορει καποιος μετρ του ειδους να βοηθησει. Τελος με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω καποια χρησιμα αρχεια που εχω. Καλως σας βρηκα! ![]() |
|
![]()
Καλησπέρα Γιάννη καλώς όρισες στην παρέα μας. Όταν γράφεις =b5,=b10,=b15 η excel διαβάζει "περιεχόμενο κελιού" b5,b10,b15 κλπ Άρα είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο που θέλεις με τον τρόπο αυτό Μπορεί να γίνει όμως : 1. Με μορφοποίηση κελιών (πχ "b" Γενική μορφή) εισάγεις μόνο αριθμό 5, 10 και τραβάς κάτω (επιτρέπονται υπολογισμοί το b ακολουθεί) 2. Χρήση Row() αν κι εφ' όσον επιτρέπει η περίπτωση ="b"&5*ROW() στο κελί πχ Α1 και τραβάς κάτω (δεν επιτρέπονται υπολογισμοί αποδίδει σφάλμα #VALUE) Αν οι προσεγγίσεις αυτές δεν ικανοποιούν δώσε μας μια συγκεκριμένη εφαρμογή του προβλήματος για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με τύπους κειμένου (συνδιαστικά) ή και κάποια άλλα πράγματα |
| |||
| |||
![]()
Kαλημερα. Μορφοποιωντας τα κελια ως κειμενο γινεται αυτο που θελω, αλλα στη συνεχεια πρεπει να κανω κλικ σε καθε κελι και εντερ μετα για να αποδωσει τον τυπο (εννοειτε πως αλλαζω τη μορφοποιηση απο κειμενο σε γενικη για να το κανω αυτο). Αυτο μπορουμε να τα κανουμε αυτοματα για ολα τα κελια με καποιο τροπο? Επαναλαμβανω αυτο που θελω ειναι σε μια στηλη να βαλω κατα σειρα =b5,=b10,=b15 και τραβωντας κατω την αυτοματη συμπληρωσω να βγαζει =β20,=β25,=β30 κλπ κλπ. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Για κοίτα το συνημμένο αν σου κάνει (με αριθμητική πρόοδο). Θανάσης |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτο θελω! Θα το προσαρμοσω στις δικες μου απαιτησεις και θα σου πω παραιτερω, αν και λογικα δεν θα εχω προβλημα. Αν θελω να αλλαξω τη λογικη. πχ αντι για 5,10,15 να την κανω 8,16,24 βαζω οπου "5" το "8" και στις 2 συναρτησεις, ετσι? Το εκανα και δουλευει! Και παλι χιλια ευχαριστω, Θαναση. ![]() |
| |||
| |||
![]()
Να'σαι καλά και καλές γιορτές Θανάσης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελίων | tonisgolf | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-05-16 18:29 |
[Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 11:25 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-12 22:59 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κάποιων κελιών. | soctama | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-10-11 11:38 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 14:06 |
Η ώρα είναι 06:12.