Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Μια μικρή βοήθεια.Θέλω να μεταφέρω δεδομένα από ένα φύλλο σε άλλο με το πάτημα ενος κουμπιου. Σαν αρχάριος που είμαι έχω κάνει 6 κουμπιά με αποτέλεσμα να καταντάει κουραστικό και επίπονο.Αν μπορεί αυτή η διαδικασία να γίνεται με ένα μόνο κουμπί θα μου έλυνε τα χέρια. Επίσης την ημερομηνία την μεταφέρει λάθος και το ποσο το μεταφέρει σαν κείμενο. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. ![]() |
|
![]()
Καλησπέρα Το βιβλίο που ακολουθεί περιέχει ένα υπόδειγμα για να λυθεί το ζητούμενο με VBA Συνδέουμε τον κώδικα σε ένα κουμπί και μεταφέρει σε άλλο φύλλο πχ SHHET2 τις τιμές από επιλεγμένα κελιά ενός φύλλου πχ PRINTINGS Προσοχή στην ονοματολογία των κελιών (βλέπε name manager) Η τελευταία γραμμή μπορεί να απενεργοποιηθεί αν δεν θέλουμε να μας μεταφέρει ο κώδικας στο φύλλο που έγινε η μεταφορά των τιμών |
| |||
| |||
![]()
Να σαι καλα αυτό ακριβώς έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gourjie : 08-12-13 στις 18:46. |
| |||
| |||
![]()
Και μια τελευταία ερώτηση. Στο ίδιο φύλο εργασίας εάν θέλω να βρώ μια επαφή απο μια λιστα θέλω με το που πληκτρολογώ π,χ ΠΑΠ να μου εμφανίζει σχετικά ονοματα . π,χ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΤΛ. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο φύλλο που ανέβασα. Σε ευχαριστώ και πάιλι. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-14 22:23 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-10-14 00:40 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 10:26 |
Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 13:42 |
Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 17:09 |
Η ώρα είναι 05:53.