Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και πάλι. Εχω ένα πρόβλημα που μοιάζει με ένα θέμα που είχα υποβάλει παλιότερα στο http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ea-stilis.html Αυτή τη φορά έχω μια στήλη (στήλη Α) με εγγραφές πολλές εγγραφές που κυμαίνονται απο το 1 έως το 920. Θέλω να δημιουργήσω μία νέα στήλη (στήλη Β) έτσι ώστε: Αν η τιμή στη στήλη Α είναι μεταξύ 0-20 τότε στη στήλη Β να γραφτεί το 1 Αν η τιμή στη στήλη Α είναι μεταξύ 21-50 τότε στη στήλη Β να γραφτεί το 2 Αν η τιμή στη στήλη Α είναι μεταξύ 51-100 τότε στη στήλη Β να γραφτεί το 3 Αν η τιμή στη στήλη Α είναι >100 τότε στη στήλη Β να γραφτεί το 4. Επισυνάπτω και σε αρχείο το πρόβλημα |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα Μάνια εαν τα δεδομένα σου αρχίζουν απ Α1 μπορείς να βάλεις στο Β1 την συνάρτηση =IF(A1<=20;1;(IF(AND(A1>20;A1<51);2;IF(AND(A1>50;A 1<101);3;IF(AND(A1>100);4))))) και να τραβήξεις μέχρι κάτω όσο χρειάζεται Χρησιμοποίησα την ΙF. Σε ένα κελί μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι 7 IF. Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά |
| |||
| |||
![]()
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ. Μάνια |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-14 21:31 |
Αντιγραφή δεδομένων από μία εγγραφή σε μία άλλη | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-10-14 20:09 |
[Γενικά] Μεταφορά δεδομένων από μια καρτέλα σε άλλη | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 18-01-13 15:03 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
Κωδικοποιηση | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-09-10 22:06 |
Η ώρα είναι 05:46.