Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel
Παιδια καλημερα και παλι. Με την βοηθεια σας εφτιαξα ενα αρχειο excel αλλα μου βγαζει προβλημα με κυκλικες αναφορες.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το λυσω. Παρακατω σας επισυναπτω το αρχειο να το δειτε και εσεις. |
|
Καλημέρα Λογικά κυκλικές αναφορές πρέπει να υπάρχουν (αν υπάρχουν) στα φύλλα με τύπους Ανοίγοντας το αρχείο δεν βλέπω κάτι στα Options & Lookup φύλλα ούτε βγαίνει κάποιος διάλογος προειδοποίησης κυκλικών αναφορών Μπορείς να μας δείξεις που τις εντοπίζει η excel γιατί δεν βλέπω κάτι τουλάχιστον εγώ |
| |||
| |||
καλημερα σπυρο.οπως ανοιγω το excel (2007 enterprise) μου βγαζει μηνυμα στα 2010 δεν το βγαζει
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Σωτήρη, το αρχείο που ανέβασες δεν είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Πως να σε βοηθήσουμε; Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
το ιδιο αρχειο ειναι στην ουσια απλα στην εικονα τα ειχα με αλλα δεδομενα μεσα
|
| ||||
| ||||
Το αρχείο που ανέβασες δεν περιέχει κυκλικές αναφορές. Ωστόσο για να ελέγξεις τις κυκλικές αναφορές επίλεξε στην καρτέλα "Τύποι" την εντολή "Ελεγχος σφαλμάτων ..." > "Κυκλικές αναφορές". Στην εικόνα παρακάτω φαίνεται η κυκλική αναφορά (που δημιούργησα για το παράδειγμα) στο κελί D1.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
εμενα οταν ανοιγει στο excel μου βγαζει προβλημα
|
| |||
| |||
εχω ρε παιδια να κανω και ακομα μια ερωτηση αν δεν ειναι για αυτο το θεμα στο αρχειο σου http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-ergasias.html στην καρτελα Options πως το εχεις κανει στο F5 F6 να βγαζει αυτο το βελακι? γιατι θελω στην ουσια αντι να το εχω με active x (την αναζητηση εννοω ) να το βαλω με αυτο το βελακι. αλλα δεν καταλαβαινω καθολου πως γινεται. |
| |||
| |||
ρε παιδια μηπως δεν το βλεπετε γτ εχετε ενεργοποιημενο το ενεργοποιηση επαναληπτικου υπολογισμου?
|
| ||||
| ||||
Έλεγξε με τον τρόπο που σου υπέδειξα ποια κελιά δημιουργούν τις κυκλικές αναφορές στο βιβλίο σου και διόρθωσε τα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σε βοηθήσουμε.
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 13:51 |
[Excel07] Βοήθεια σε ένα αρχείο Εxcel | christina_g | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-06-14 20:20 |
[Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 13-10-13 22:45 |
Η ώρα είναι 08:24.