Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μορφοποίηση αξόνων -> αριθμός
Καλημέρα αγαπητό φόρουμ ¨Εχω το εξής πρόβλημα: έχω φτιάξει ένα διάγραμμα του οποίου ο κάθετος άξονας έχει μέγιστο το 1,2 και κύρια μονάδα το 0,2. Χρησιμοποιώ το ελληνικό φορμάτ αριθμών (δηλαδή το διαχωριστικό των δεκαδικών ειναι κομμα). Θελω όμως το φορματ των αριθμων να ειναι το αγγλικο, δηλαδη με διαχωριστικό την τελεία. Φαντάζομαι πως θα υπάρχει κάποιος από τους προσαρμοσμένους τύπους αριθμού για αυτό Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ |
|
Καλημέρα Μάνια αν πας στις Options της Excel (Επιλογές) και επιλέξεις Advanced (Προχωρημένα) τότε θα δεις μια επιλογή με Checkbox που λέει "Use system separators" ή χρήση διαχωριστικών συστήματος (ή κάτι παρόμοιο). Αν το ξετσεκάρεις ακριβώς από κάτω έχουν "ανοίξει" 2 επιλογές που σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις τι θέλεις για δεκαδικά και τι για χιλιάδες. Βάλε τις επιλογές και είσαι έτοιμη... |
| |||
| |||
Έκανα αυτό που μου είπες, αλλά και πάλι στο γράφημα τα στοιχεία παρουσιάζονται με κόμματα. Περίεργο πάντως....
|
|
Κάνε ανανέωση δεδομένων στο γράφημα Μάνια....
|
| |||
| |||
ευχαριστώ πολύ Σπύρο
|
|
Να 'σαι καλά ευχαριστώ κι εγώ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αύξων αριθμός σε κάθε έτος | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 10-01-17 18:08 |
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-11-15 23:00 |
[ Φόρμες ] Αρνητικός αριθμός σε φόρμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-02-13 01:17 |
[ Ερωτήματα ] Αριθμός πρωτοκόλλου & έτος | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-01-12 19:17 |
Αριθμός εγγραφών σε φόρμα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-10 12:39 |
Η ώρα είναι 08:19.