Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με την έγχρωμη εκτύπωση
Παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι με το Excel οταν κανω προεπισκοπιση μου το δειχνει ασπρομαυρο και δεν εκτυπωνει εγχρωμα παρολο που ολο το προγραμμα ειναι με διαφορα χρωματα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο? Χρησιμοποιω το office 2007. Ευχαριστω |
|
Καλημέρα 1.Στις ρυθμίσεις εκτύπωσης είναι τσεκαρισμένο το ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΗ Εκτύπωση > Επιλογές φύλλου (Page Setup) > Φύλλο > ξετσεκάρεις το ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΗ |
| |||
| |||
Δεν υπαρχει αυτο που μου λες επιλογες φυλλου..σε μενα... υπαρχει εκτυπωση 1 εκτυπωση 2 Γρηγορη εκτυπωση 3 προεπισκοπιση παταω εκτυπωση εχει 1 ιδιοτητες εκτυπωτη 2 ευρεση εκτυπωτη. Παταω ιδιοτητες και εχει διαταξη κ χαρτι ποιοτητας. Πουθενα δεν εχει επιλογη χρωματος.....ο εκτυπωτης ειναι στη δουλεια μου κ ειναι κεντρικος κονικα μινολτα... |
|
Στις επολογές της Excel (εκτύπωσης) κάτω - κάτω είναι λέξεις υπογραμισμένες (Link) δεν είναι κουμπί
|
| |||
| |||
δυστυχως στις επιλογες του προγραμματος δεν υπαρχει η λεξη εκτυπωση.... δημοφιλεις Τυποι Εργαλεια ελεγχου Αποθηκευση για προχωρημενουσ προσαρμογη προσθετα κεντρο αξιοπιστιασ ποροι |
| |||
| |||
Φιλάνθη καλησπέρα Στην καρτέλα Διάταξη σελίδας δεξιά από το επιλογές φύλου πατάς το μικρο βελάκι και σε πάει στην διαμόρφωση σελίδας, στην καρτέλα φύλο έχει επιλογή Ασπρόμαυρη, δες αν είναι τσεκαρισμένο. Έλεγξε επίσης τις ιδιότητες του εκτυπωτή μήπως είναι επιλεγμένη ασπρόμαυρη εκτύπωση. |
| |||
| |||
Θα το κοιτάξω αυριο στην δουλεια αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ηταν ξεκαρισμένο. Εκανα και απεγκατασταση ολοκληρου του οφις 2007 και το εγκατεστησα παλι αλλα δυστυχως το ιδιο προβλημα... Θα σας πω αυριο. Ευχαριστω.
|
| |||
| |||
Παιδια τωρα μολις το ξανακοιταξα...δειχνει αποχρωση του γκρι δηλ τα χρωματα τα εχει κανει σκουρα γκρι δεν ειναι ασπρομαυρο και το ασπρομαυρο δεν ειναι τσεκαρισμενο!!! Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?
|
| |||
| |||
παιδια το εφτιαξα το προβλημα ηταν στους οδηγους τους αλλαξα και ολα οκ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-01-16 07:21 |
[VBA] Aσπρόμαυρη/έγχρωμη εκτύπωση μέσω CheckBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-14 19:09 |
Πρόβλημα με εκτύπωση γραφήματος | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-01-14 19:49 |
Πρόβλημα με την εκτύπωση δευτερεύουσας έκθεσης | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-01-13 13:55 |
Η ώρα είναι 08:27.