Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνένωση 2 πινάκων με μια κοινή στήλη σε 2 διαφορετικά φύλλα
Γεια σας, Δεν βρήκα κάποιο θέμα που να μου λύνει την απορία μου γι αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω ένα καινούργιο. Έχω 2 πίνακες σε δυο διαφορετικά φύλλα που έχουνε μια στήλη κοινή και θέλω να τα ενώσω. Το ένα περιέχει τα δεδομένα HOTELID, όνομα ξενοδοχείου και αριθμό αστεριών και το δεύτερο φύλλο HOTELID, όνομα ξενοδοχείου(διαφορετικά γραμμένου όμως σε σχέση με το προηγούμενο) και αριθμό κριτικών που έχει λάβει. Οπότε έχουν κοινό το ΗOTELID. Θέλω να τα ενώσω σε ένα κοινό πίνακα και σε ένα καινούργιο φύλλο που θα περιλαμβάνει μόνο μια φορά τη στήλη HOTELID. Υπάρχει κάποια φόρμουλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να ενωθούν αυτόματα στα αντίστοιχα κελιά. Επίσης μετά από αυτό θα μπορούσα να δω πόσες κριτικές έχουν πάρει τα ξενοδοχεία ανάλογα με τα αστέρια τους(δηλ. ένα πίνακας που έχει μια στήλη με όλα τα πιθανά αστέρια(1,2,3,4,5) και δίπλα πόσες κριτικές είναι για ξενοδοχεία που ανήκουν στο καθένα). Υπάρχει κάποια φόρμουλα που μπορώ να γράψω για να γίνει αυτό η ο μόνος τρόπος είναι με συγκεντρωτικό πίνακα. Ελπίζω να εξήγησα ικανοποιητικά την απορία μου. Ελπίζω κάποιος να έχει χρόνο να απαντήσει. Ευχαριστώ. Θα μπορούσα να ανεβάσω και το αρχείο αν χρειαστεί |
|
Καλησπέρα Ένα θέμα παλιό ( ενός μηνός ) που δεν απαντήθηκε στην νέα φίλη μας Αλίκη Η πρότασή μου στο βιβλίο που ακολουθεί αναλυτικά Αν δεν έχω καταλάβει κάτι στο ζητούμενο παρακαλώ να μας ανεβάσει κάτι η φίλη όταν επανασυνδεθεί για να την βοηθήσουμε περισσότερο |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνένωση πινάκων | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-17 09:22 |
[Συναρτήσεις] Κοινή χρήση βιβλίου εργασίας με περιορισμό στο τι βλέπει ο κάθε χρήστης από τα φύλλα | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-16 12:08 |
[Excel07] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel (2o) | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-05-15 20:40 |
[Γενικά] Σύνολα σε διαφορετικά ανόμοια φύλλα excel | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 25-04-15 22:17 |
[Συναρτήσεις] Συνδυασμός αποτελεσμάτων από διαφορετικά φύλλα | heliastz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-09-12 21:06 |
Η ώρα είναι 09:44.