Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω, Είμαι στη διαδικασία δημιουργίας ενός αρχείου excel κοινής χρήσης εντός της εταιρείας το οποίο θα έχει τη μορφή dashboard. Ακολουθούν μερικά σημεία στα οποία θα χρειαζόμουν τη βοήθειά σας. 1) Δεν γνωρίζω καθόλου σχεδόν από VBA. Θα ήθελα μια απλή εντολή με την οποία όποτε ανοίγει κάποιος χρήστης το αρχείο, αυτό να ανοίγει σε full screen (ούτε headings να φαίνονται, μόνο η μπάρα για άνοιγμα κλείσιμό αρχείου και τα sheets κάτω). Ιδανικά (αλλά όχι απαραίτητο) θα ήθελα να μη μπορούν οι λοιποί χρήστες να φέρουν το αρχείο σε normal screen. Μόνο να το ανοίγουν, να κάνουν περιήγηση στα στοιχεία και να το κλείνουν. 2) Έχω μια δυσκολία στο Powerpivot. Έχω κάνει εισαγωγή δύο πίνακες. Ο ένας με τον κατάλογο προϊόντων και ο άλλος με τις πωλήσεις τους. Ο κατάλογος προϊόντων έχει την ημερομηνία που παραλάβαμε το κάθε προϊόν και ο κατάλογος πωλήσεων την ημερομηνία της κάθε πώλησης ανά προϊόν. Θέλω να υπολογίζω (είτε σε pivot table, είτε προσθέτοντας νέο column στο table των πωλήσεων) πόσες ημέρες μετά την παραλαβή έγινε η κάθε πώληση. Αν βοηθάει, στους δύο πίνακες το Product Name είναι related. 3) Έστω ότι έχουμε 2 pivot tables τα οποία δείχνουν εβδομαδιαίες πωλήσεις. Με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω το δεύτερο pivot table να δείχνει πάντοτε την προηγούμενη εβδομάδα από αυτή που επιλέγω στο πρώτο? Πως γίνεται, δηλαδή, να αλλάζει το φίλτρο αυτόματα με βάση την επιλογή σε ένα άλλο κελί? Χρησιμοποιώ Excel 2010. Ελπίζω να μην κούρασα και να ήμουν αρκετά σαφής. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί. Ακόμα και η ελάχιστη βοήθεια θα είναι υπέρ-πολύτιμη. Μιχάλης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] διαφορα ωραριων | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-11-16 11:03 |
Dlookup προβλήματα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 14-03-16 12:11 |
[VBA] Βοηθεια σε καποια προβληματα που εχω | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 14-06-14 00:00 |
[Γενικά] Δημιουργία pivot table για χρονολογική σειρά | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 22-03-12 00:56 |
[Excel07] Διαφορά μεταξύ τιμών επί της % | ΦΟΥΛΑ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-03-12 13:14 |
Η ώρα είναι 17:32.