Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιλογή από Drop-down list
Καλημέρα σε όλους Έχω το εξής θέμα. Σε μία drop down list έχω στο ίδιο κελί τον κωδικό και την περιγραφή ενός προβλήματος π.χ "93 Σκουριά λόγω ζημιάς από τοποθέτηση εξαρτημάτων" θέλω όταν κάνω μια επιλογή από την λίστα, να μου φέρνει σε ένα άλλο κελί τον κωδικό μόνο δηλ. "93". Δοκίμασα με την συνάρτηση IF αλλά δεν με αφήνει να την κάνω επανάληψη πάνω από 40 περίπου φορές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αris |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Άρη! Έστω ότι το A2 είναι το κελί με την πτυσσόμενη λίστα. Χρησιμοποίησε τον τύπο: =LOOKUP(9^9;--LEFT(A2;COLUMN($1:$1))) Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
ευχαριστώ!! Τάσος αυτό ήθελα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-20 20:11 |
Δημιουργία φόρμας με drop-down-menus commands | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-11-14 19:42 |
[Γενικά] Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-10-14 19:31 |
Drag and Drop | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-01-13 22:39 |
[Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 18:29 |
Η ώρα είναι 09:31.