Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αλλάγη τιμών σε άλλο φύλλο (συνέχεια απο διαίρεση εγγραφή)
Καλημέρα, Αυτο το θέμα είναι συνέχεια του Διαίρεση εγγραφών που έκλεισε λόγω διακοπών! :) Αυτό που πρέπει αν γίνει ακόμα είναι το εξής: Στο φύλλο Τοίχοι οταν πατάμε το κουμπί της διαίρεσης θα πρέπει: Για κάθε κελί Κουφώματα!B25:B74, αν η τιμή του κελιού > Τοιχοι!G2 τότε πρόσθεσε στην τιμή του κελιού +1 αν η τιμή του κελιού = Τοιχοι!G2 τότε αν το παράθυρο βρίσκεται στο 2ο κομμάτι του τοίχου (δηλ (απόσταση αριστερά) = στηλη Μ > μήκους 1ου τοίχου = Η2 τότε πρόσθεσε στην τιμή του κελιού +1 Επίσης θα πρεπει να αλλάζει τις αποστάσεις αριστερά ή δεξια αλλα αυτο ας το κανουμε αργότερα... Έχω σκεφτεί ένα αλγόριθμο αλλα επειδη δεν ξέρω VBA έχω κάποιο λάθος στην σύνταξη νομίζω... είναι ο εξής: For i = 1 To 50 If Worksheets("Κουφώματα").Cells(i + 23, 2).Value > Worksheets("Τοιχοι").Cells(2, 7).Value Then Worksheets("Κουφώματα").Cells(i + 23, 2).Value = Worksheets("Κουφώματα").Cells(i + 23, 2).Value + 1 End If If Worksheets("Κουφώματα").Cells(i + 23, 2).Value = Worksheets("Τοιχοι").Cells(2, 7).Value Then Worksheets("Κουφώματα").Cells(i + 23, 2).Value = "edw" End If Next i Μπορεί κανείς να βοηθήσει και να μου πει τι λάθος έχει ο κώδικας? Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Καλα... Βρήκα το λάθος!! :) είχα προσθέσει μια γραμμή οποτε ειναι i+24 και οχι i+23! Σόρρυ παιδιά αν ασχοληθήκατε! :) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Update τιμών σε εγγραφή.. | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-06-15 22:55 |
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 12:43 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα. | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-13 08:05 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή χρώματος φόντου σε εγγραφή | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-02-11 00:10 |
[ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-02-10 08:13 |
Η ώρα είναι 14:40.