Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση εγγραφής από την αναζήτηση
Την Καλησπέρα μου σε όλους , θα ήθελα την βοήθεια σας Βρήκα στο φόρουμ το excel και προσπάθησα να το φέρω όπως μας εξυπηρετεί γιατί η έγραφες είναι πολλές και το ψάξιμο δύσκολο ? Στο συνημμένο έχω 3 φύλλα με αναζήτηση στο πρώτο κάνω αναζήτηση με ονοματεπώνυμο στο δεύτερο με αρ κυκλοφ πώς να προσθέσω στο ένα φύλλο αναζήτηση και τα δυο για να εχω το ένα Και ένα δεύτερο μια αναζήτηση με ημερομηνία από - έως θα εξυπηρετούσε πολύ ?? Πιστεύω να μην σας μπέρδεψα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
| |||
| |||
Καλησπέρα Κοίτα το συνημμένο και τα λέμε Θανάσης |
|
Καλησπέρα Για όσους ενδιαφέρονται για παρόμοια θέματα αναζήτησης υπάρχει στο βιβλίο που ακολουθεί μια μέθοδος χωρίς VBA στο φύλλο InfoData με την οποία "έρχονται" τα ζητούμενα με τύπους χρησιμοποιώντας ένα μόνο Textbox και επιλέγοντας από την λίστα την κατάσταση που μας ενδιαφέρει να αναζητήσουμε. Στο παράδειγμα Ονοματεπώνυμο ή πινακίδα αυτοκινήτου. Για την αναζήτηση χρησιμοποιούμε τρεις και άνω χαρακτήρες σε οποιαδήποτε θέση μέσα στην λέξη αναζήτησης στο Textbox χωρίς διάκριση πεζών κεφαλαίων. ΠΧ με κΟλ "φέρνει" και το ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ και το ΝΙΚΟΛΑΟΣ Στο δε φύλλο ContractsData υπάρχει αναζήτηση ημερομηνιών με κριτήριο από έως για τρεις περιπτώσεις αναζήτησης Συμβολαίων Αφού επιλέξουμε ΕΝΑΡΞΗ, ΛΗΞΗ ή ΕΚΔΟΣΗ συμβολαίων και εύρος ημερομηνιών δύο απλές γραμμές κώδικα φιλτράρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε με κλικ στα συνδεδεμένα κουμπιά ενεργοποίησης εντολής ή επαναφοράς όλων στην αρχική κατάσταση ενώ υπάρχει και η άθροιση των συμβολαίων της επιλεγμένης περιόδου. Χρησιμοποιήστε όποια μέθοδο σας βολεύει για παρόμοιες εργασίες σας ή και τις δύο. Οι μέθοδοι αφορούν χρήστες 2007+ αλλά με μετατροπή των IFERROR λειτουργούν και σε 2003 |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πολύ, και τους δυο είναι πολύ καλή δουλεία , μου έχετε λύσει τα χέρια Σας ευχαριστώ και πάλι. Τώρα θα καθίσω να το ενημερώσω αν έχω κάποια απορία θα επανέρθω να ρωτήσω καλό βραδύ σε όλους |
|
Να 'σαι καλά Βασίλη Χαίρομαι αν βοήθησα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση σε πίνακα και εμφάνιση σε φόρμα | leeperik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-16 12:45 |
Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 16:02 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση εγγραφής απο την αναζήτηση | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-13 19:07 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση εγγραφής | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-01-13 11:45 |
[ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 20:15 |
Η ώρα είναι 14:43.