Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Με ένα πάτημα μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-07-13, 23:36
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Με ένα πάτημα μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο

Καλησπέρα σε όλη την παρεούλα , θα ήθελα την βοήθεια σας σε δυο τρεις λεπτομέρειες ως αναφορά αυτό που φτιάχνω (δεν ξέρω αν γίνετε ,απλά έτσι το φανταστικά).
Λοιπόν το αρχιακι που επισυνάπτω είναι ένα βιβλίο που έχει δυο φύλλα το ένα είνα η βάση και το άλλο είναι η καρτέλα .
Τώρα έχω καταφέρει το εξής:
πηγαίνοντας στην καρτέλα στο Α3 και βάζοντας έναν κωδικό από αυτούς που υπάρχουν στην στήλη C της βάσης , αυτομάτως έρχονται στην καρτέλα τα στοιχεια της γραμμής που αντιστοιχεί στον κωδικό.
Θα ήθελα αν γίνεται το εξής:
1.Πατώντας πάνω σε καποιο κωδικό της στήλης C η στο διπλανό κελί από αυτόν της στήλη Β της βάσης , να εμφανίζεται μπροστά το φύλλο καρτέλα συμπληρωμενο μετά στοιχεια της γραμμής της βάσης που αντιστοιχούν στον κωδικό .
2.Υπάρχει κάποιος καλύτερος και πρακτικότερος τρόπος να εισάγω πολλά στοιχεια(μεγάλα κείμενα) σε κάποιο κελι (βλέπε στήλη ΑΑ της βάσης);
3.Γενικότερα αν έχετε κάποια άλλη ιδέα προς συμπλήρωση η διόρθωση σε αυτό που βλέπετε θα ήταν πολύτιμη , μιας και είμαι μια ανάσα πριν αρχίσω να περνάω τα στοιχεια του πελατολογίου μου.

Σας υπερ ευχαριστω ......
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx ΒΑΣΗ & ΚΑΡΤΕΛΑ.xlsx (71,1 KB, 82 εμφανίσεις)
Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Φόρμα και μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο ΣΩΤΗΡΗΣ1986 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-01-17 14:21
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από ένα φύλλο σε άλλο με προϋποθέσεις agrbita Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 15-01-17 22:33
[VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο Χρήστος Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 14-10-16 12:43
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο rania1984 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 25-09-14 14:17
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 01-11-11 08:21

Η ώρα είναι 06:21.