Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Τάσο καλημέρα,έχω ένα πρόβλημα με το αρχείο που με βοήθησες.Έχω προσθέσει κάποια στοιχεία τα οποία θέλω να μου τα συνδέει,αλλά δε μου συνδέει τις παρατηρήσεις.Μπόρείς να το δείς λίγο?Σε ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοηθειά σου!!!!
|
| ||||
| ||||
Όπως έγραψα στο προηγούμενο μου μήνυμα το αρχείο έχει φτιαχτεί για να παίρνει δεδομένα μεχρι και τη στήλη X. Αν χρειαστείς περισσότερες στήλες κάνε τα εξής: Πάτησε ALT + F11 για να μεταφερθείς στο περιβάλλον του VBE. Βρες τη λειτουργική μονάδα Modul1 (στο παράθυρο πάνω αριστερά) και κάνε διπλό κλικ επάνω της. Στον κώδικα που θα εμφανιστεί στο μεγάλο παράθυρο και στην εντολή SyncValues() βρες την έκφραση: Set rngRow = rng(i).Offset(, 1).Resize(1, 22) Το 22 υποδηλώνει ότι ο κώδικας ελέγχει μέχρι και την 22η στήλη (ξεκινώντας από τη στήλη C) για τυχόν όνομα φύλλου και διεύθυνση κελιού προς εισαγωγή. Άλλαξε το 22 με κάτι μεγαλύτερο ώστε να μπορείς να εισάγεις περισσότερες στήλες. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 15-07-13 στις 18:50. |
| |||
| |||
Τασο καλήμέρα σε ευχαριστώ πολύ,γιατί τα βιβλία που θα χρειαστεί να αποθηκεύσω θα είναι πάνω απο 5000 και ίσως και περισσότερα.Προσπαθούσα να σου απαντησω χτές αλλά δε μπόρουσα να κάνω login.Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!
|
| ||||
| ||||
Να είσαι καλά Παναγιώτη! Καλη σου μέρα! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αντιγραφη κελιών σε νεο βιβλιο εργασιας | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-04-15 23:31 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από πολλά βιβλία σε ένα | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 16:47 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από ένα φύλο εργασίας σε άλλο | giannopoulos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 22-09-13 09:19 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 08:24 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά σε νέο βιβλίο εργασίας | pierrita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-04-12 23:01 |
Η ώρα είναι 08:18.