Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Start Date - End Date
Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα τη βοηθεια σας για καποιο φυλλο εργασιας που εχω. Εχω μια στηλη με μια ημερομηνία που την εισαγω με το χερι (Τοκισμός από) και μια δευτερη (Τοκισμός εως)΄σε συτη τη δευτερη στηλη ψαχνω μια συναρτηση που θα μετρα συνηθως μεχρι το τελος του μηνα και μετα θα σταματα πχ αν η στηλη "Τοκισμος απο" εχει την τιμη 10-11-2009 η στήλη "Τοκισμός εως" θα μετρα μεχρι την τελευταια μερα του μηνα & μετα θα σταματα δηλ 30-11-2009.Σε μια τριτη στηλη εχω το συνολο των ημερων αναμεσα στις δυο ημερομηνίες. Αν υπαρχει κατι θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας, σχετικα επισυναπτω και το σχετικο αρχειο για περισσοτερη κατανοηση, αν δεν μετεφερα κατι σωστα. Σας ευχαριστω Χρηστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris : 05-12-09 στις 22:57. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Χρήστο, καλωσόρισες στο φόρουμ! Ο κλασική συνάρτηση στο ζητούμενο σου είναι (φύλλο: "Alpha Επιπλέον"): Κώδικας: =DATE(YEAR(H14);MONTH(H14)+1;) Αν στο έργο σου υπάρχουν ημερομηνίες όπως πχ.: 31/12/2009, η παραπάνω συνάρτηση θα σου επιστρέψει επίσης 31/12/2009. Αν στην περίπτωση αυτή χρειαστεί να εμφανίσεις την ημερομηνία 31/01/2010 θα πρέπει να μετατρέψεις τη συνάρτηση ως εξής: Κώδικας: =IF(DATE(YEAR(H14);MONTH(H14)+1;)=H14;DATE(YEAR(H14);MONTH(H14)+2;);DATE(YEAR(H14);MONTH(H14)+1;)) Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τασο σε ευχαριστω πολυ την δοκιμασα την συναρτηση αλλα δεν ειναι αυτο μαλλον που ζητάω. Τι θελω να πω οτι εβαλα την συνατρηση στα αναλογα κελια και δειχνει 30/11/2009 ενω εγω ζητω να δειχνει την σημερινη 29/11/2009 αυριο την 30/11/2009 και εκει να σταματα. Μπορει να γινει κατι τετοιο κατι σαν την Today() αλλα να σταματα στο τελος καθε μηνα. Σε ευχαριστω και παλι, Φιλικα Χρήστος |
| ||||
| ||||
Εννοείς έτσι; Κώδικας: =IF(MONTH(H14+1)<=MONTH(TODAY());TODAY();DATE(YEAR(H14);MONTH(H14)+1;))
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τασο καλησπερα νομιζω πως αυτη η συναρτηση μου κανει και σε ευχαριστω παρα πολυ! Φιλικα Χρήστος |
| ||||
| ||||
Νασαι καλά φίλε μου! Καλό απόγευμα!
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Date picker | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-05-14 21:32 |
Date Picker με ημερολογιακή εβδομάδα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-03-14 19:40 |
Valitation Date fot Trial Version | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 20-12-13 17:09 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός due date στο excel 2010 και μηδενισμός της ειδοποίησης | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-09-12 15:15 |
Access Date Picker σε φόρμα | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 16:48 |
Η ώρα είναι 07:46.