Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ελαχιστοποίηση Βιβλίου Εργασίας
Καλησπέρα στη παρέα και καλό καλοκαίρι να έχουμε. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής σε ένα έργο που έχω δημιουργήσει.Στο φύλλο1 ενός βιβλίου εργασίας έχω βάλει ένα κουμπί εντολής, όπου εμφανίζεται μία φόρμα για τον υπολογισμό δανείου.Πως γίνεται κατά την εμφάνιση της φόρμας ταυτόχρονα να ελαχιστοποιείται και το βιβλίο εργασίας ,συνεπώς να έχω ως προβολή στην οθόνη μόνο τη φόρμα.Στο τέλος κατά το κλείσιμο της φόρμας να μεγιστοποιείται και πάλι το βιβλίο εργασίας. Πιστεύω να έγινα κατανοητός Με εκτίμηση Τζίμης. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Τζίμη, αφού δώσεις στην ιδιότητα της φόρμας "ShowModal" την τιμή False, πέρασε στη φόρμα τον παρακάτω κώδικα και δοκίμασε: Κώδικας: Option Explicit Private WState As Long Private Sub UserForm_Initialize() WState = Application.WindowState Application.WindowState = xlMinimized End Sub Private Sub UserForm_Terminate() Application.WindowState = WState End Sub Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο αυτό ακριβώς ήθελα.Πέρασα τον κώδικα όπως μου έγγραψες και την ιδιότητα στη φόρμα και λειτουργεί υπέροχα.Να είσαι καλά. Με εκτίμηση Τζίμης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ξεκαθάρισμα Βιβλίου εργασίας | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-09-16 23:07 |
[VBA] Αναφορά σε κελι ή ευρος κελιών κλειστού βιβλίου εργασίας | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-03-15 15:02 |
Άνοιγμα Βιβλίου Εργασίας μέσω Access 2007 | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-12-12 12:11 |
Διαδρομή βιβλίου / όνομα φύλλου εργασίας σε κελί. | Tasos | Κείμενο | 0 | 21-09-11 14:34 |
Η ώρα είναι 08:24.