Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια με ημερομηνίες
Καλημέρα θα ήθελα λιγη βοήθεια απο σας σε ένα αρχείο Στο επισυναπτώμενο λοιπόν, υπάρχει τρόπος να αλλάζω τον Μήνα πάνω και να πέρνει τις ημέρες ως αριθμούς κατω ? και αν υπάρχει τροπος να αλλάζουν χρώμα και τα Σαββατοκύριακα & Αργίες θα με διευκολύνατε παρα πολυ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλημέρα σε ολη την παρέα Βασίλη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σε ένα παλιότερο θέμα υπάρχει η λύση για το ζητουμενο σου. κανε κλικ εδω http://www.ms-office.gr/forum/excel-...merologio.html ελπιζω να βοήθησα φιλικά |
| |||
| |||
Ευχαριστω πολυ βοήθησε αρκετα θα επανελθω ομως με αλλες ερωτησεις γιατι βγαζω νυχτερινα και ειναι όλα με excel
|
| |||
| |||
Ακομη μια βοήθεια παιδιά στο αρχειο που έχω θέλω αφου βάλω τον μήνα που θέλω να εμφανίζει τα σαββατοκύριακα και τις αργίες
|
| |||
| |||
Παιδια καμμια βοηθεια εδω?δεν το κατεχω και πολυ καλα τουλαχιστον προς ποια συναρτηση να ψαξω για να μου εμφανιζει μονο τα σαββατοκυριακα του μηνα Ευχαριστω |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Βασίλη σου ανεβάζω 2 αρχεία, με Κύριακο & Αργίες και με Σάββατο . Θανάσης |
|
Καλησπέρα Θανάση επανεξέτασε τους τύπους σου Στο φύλλο με τις Κυριακές για Μάιο πχ δεν φαίνεται η 26 του μήνα Στο άλλο με τα ΣΚ για Μάιο επίσης (κι αν υποτεθεί ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες οι στήλες για να χωράνε τα στοιχεία) δεν εμφανίζεται το Σ 18 μετά τις 12 και πάει κατ' ευθείαν σε Κ 19 Επιπρόσθετα να πω ότι κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει χωριστό τμήμα ΣΚ και χωριστό ΑΡΓΙΑΣ και να ληφθεί υπ' όψιν ότι κάποιες αργίες είναι πιθανόν να είναι ή Σ ή Κ ταυτόχρονα. Οπότε αν η μισθοδοσία (Ποσόν αποζημίωσης) βγαίνει με διαφορετικό τρόπο για ΣΚ σκέτο για ΑΡΓΙΑ σκέτο και ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ τότε σίγουρα δεν θα βγει σωστά Σε αυτό μπορεί να μας πει κι ο Βασίλης τι παίζει κι αν χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση η κάθε περίπτωση Θέλω να πω Βασίλη ότι αυτός που θα δουλεύει μεθαύριο Σάββατο λογικά δεν μπορεί να πάρει τα ίδια με αυτόν που δούλευε ανήμερα Πάσχα |
| |||
| |||
παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, 100 ατομα ειμαστε στη δουλεια και κανενας δεν βοηθαει. Θαναση θα δω τα αρχεια και θα σου πω αν με εξυπηρετουν Σπυρο εχεις δικιο αν μια αργια πεφτει Σαββατο πληρωνεται αργια και οχι σαββατο |
| |||
| |||
O τύπος εμφανίζει, την ημέρα, αν είναι Κυριακή ή Αργία για το 1ο αρχείο, για το 2ο έβαλα και το Σάββατο μήπως υπολογίζεται ως αργία, υπάρχει αναδιπλωμένη κολόνα Μ , άνοιξέ την,για περισσότερες στήλες αντέγραψε τον τύπο. θανάσης |
|
Καλησπέρα Στο βιβλίο που ακολουθεί υπάρχουν δύο φύλλα. Το ένα (Calc.List) περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία με τα οποία μπορεί κανείς να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις όπως Αργίες,Σαββατοκύριακα, μισθοδοσία κλπ και με βάση αυτό το φύλλο να φτιάξει πολλά προγράμματα που έχουν σχέση με αυτά τα θέματα. Το δεύτερο φύλλο έχει μία λύση για τον Βασίλη (προσωπική άποψη) Επιλέγει έτος και μήνα και αφού συμπληρωθούν οι ημερομηνίες που εργάστηκε κάποιος υπάλληλος βγαίνει η αποζημίωσή του αναλυτικά και συνολικά. Περισσότερα και αναλυτικότερα μέσα στο βιβλίο. Να προσέξουμε τις ονομασίες των περιοχών και των κελιών που χρησιμοποιούνται στους τύπους Θα μπορούσε (και θα το πρότεινα) να ονομαστούν όλες οι περιοχές αν κάποιες δεν έχουν ονομαστεί Τέλος για ευκολία υπάρχει κι ένα κουμπάκι καθαρισμού της περιοχής πριν αλλάξουμε μήνα Να σημειωθεί ότι εδώ ζητάμε αποζημίωση για ΣΚ ή ΑΡΓΙΕΣ και όχι μισθοδοσία Αυτό θα μπορούσαμε να το πετύχουμε με όλες τις ημερομηνίες του μήνα και μία παράμετρο ποσού ακόμα για τις "Νορμάλ" ημέρες Καλή συνέχεια! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] ΚΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-16 14:56 |
[Γενικά] Προβλημα με ημερομηνιες | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-12-15 12:06 |
[Συναρτήσεις] Ημερομηνίες χρήσιμα | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-04-12 10:56 |
Πρόβλημα με τις ημερομηνίες | Damiyo16 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 01-12-10 18:03 |
[ Ερωτήματα ] Ημερομηνίες - Ολογράφως | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 23-07-10 20:30 |
Η ώρα είναι 08:34.