Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επόμενη εγγραφή στο Excel
Καλημέρα σε όλους !!! Θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής : έχω δημιουργήσει μία φόρμα στο excel στην οποία με επικύρωση του κελιού Β2 ανακτά στοιχεία ενός εργαζόμενου. Υπάρχει ήδη το αρχείο των εργαζομένων μέσα σε φύλλο που λέγεται "Υπάλληλοι" Έχω ακόμα, ένα κουμπί με το οποίο τα στοιχεία του εργαζόμενου εκτυπώνονται σε μια άλλη ειδική φόρμα. Θέλω να φτιάξω ένα κουμπί με το οποίο να πηγαίνω στην επόμενη εγγραφή του αρχείου. Μήπως κανείς μπορεί να βοηθήσει πως μπορεί να γίνει? Ανεβάζω το σχετικό αρχείο με το οποίο θα γίνει άμεσα κατανοητό το ερώτημά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] excel με την επομενη μέρα | perifteraki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 09-10-16 18:19 |
[ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα | sirpanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-05-14 08:48 |
[VBA] Επόμενη εγγραφή στο Excel | Tasos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-05-13 13:04 |
Νέα εγγραφή σε ημερομηνία | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 30-11-12 08:42 |
Αυτόματη εγγραφή | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-10 17:18 |
Η ώρα είναι 07:02.