Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αλλαγή δεδομένων κελιών βάση κανόνων
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια των πιο έμπειρων.. Έχω ένα αρχείο word 2003 με πινάκες, το όποιο κατάφερα μέσω vba να το διαβάσω από το excel 2003. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω 1. να κρατήσω μόνο τις στήλες που έχουν header ΚΩΔ. (κωδικός) και Τ (τιμή) ή ΒΑΣΙΚΗ ΤΙΜΗ (ανάλογα τον πίνακα). Δηλαδή όλες οι στήλες με header ΚΩΔ. να μεταφερθούν στην στήλη Α και όλες οι στήλες με header Τ ή ΒΑΣΙΚΗ ΤΙΜΗ να μεταφερθούν στην στήλη Β. Οι υπόλοιπες στήλες μπορούν να σβηστούν. 2. Επειδή κάποια δεδομένα της στήλης ΚΩΔ. είναι της μορφής 285α. 1 .2 .3 .4 .5 θελω να γινεται ελεγχος και εαν κατω απο το κελι 285α.1 υπαρχει η τιμη .2, αυτη να μετονομαζεται σε 285α.2 και να συνεχιζει τον ελεγχο στον ποιο κατω κελι μεχρι να βρει κενο οποτε να ελεγχει την επομενη στηλη με header ΚΩΔ. παραθετω τα 2 αρχεια για καλυτερο ελεχγο του προβληματος.. το κανονικο αρχειο ειναι πανω απο 200 σελιδες οποτε ειναι δυσκολο να γινουν τα παραπανω χειροκινητα... Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.. Ευχαριστω εκ των προτερων!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Αλλαγή πηγής δεδομένων | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-06-13 08:14 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 20:34 |
[Excel07] Αλλαγή διάταξης δεδομένων | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-08-12 09:44 |
[VBA] Αλλαγή χρώματος κελιών υπό προϋποθέσεις με vb | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 26-01-11 10:50 |
[ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 10:59 |
Η ώρα είναι 19:22.