Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετάβαση cursor σε συγκεκριμένο κελί
Καλημέρα σε όλους !! Έχω μια ερώτηση : Με ποιά συνάρτηση μπορώ να μεταφέρω τον κέρσορα στο Excel σε ένα συγκεκριμένο κελί , ύστερα από κάποιον υπολογισμό. Συγκεκριμένα έχω 7 στήλες - δηλαδή τις ημέρες ΔΕΥΤ - ΤΡ - ΤΕΤ - ΠΕΜ - ΠΑΡ - ΣΑΒ - ΚΥΡ. Ανάλογα λοιπόν με την εύρεση της πρώτης ημέρας του μήνα , να πηγαίνει ο κερσορας στην συγκεκριμένη ημέρα. [ Εύρεση 1ης ημέρας του μήνα = DATE(YEAR($A$1);MONTH($A$1);1) ] π.χ. Ο Μάρτιος αρχίζει από την Παρασκευή . Πώς ο κέρσορας θα πάει στην 5η στήλη??? Ευχαριστώ και συγνώμη αν το θέμα έχει ξαναπαιχτεί (αλλά δεν το θυμάμαι) ! Νομίζω ότι η συνάρτηση είναι η offset αλλά δεν γνωρίζω πως συντάσσεται και πως λειτουργεί |
|
Καλησπέρα κατ' αρχήν δοκίμασε αυτό http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ktroy-tab.html Αν δεν σ' εξυπηρετεί κάτι τέτοιο ανέβασε κάποιο υπόδειγμα περιγράφοντας τι ακριβώς χρειάζεσαι Αν μπορώ να καταλάβω το ζητούμενο μάλλον VBA θα χρειαστεί και όχι OFFSET http://support.microsoft.com/kb/324991 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 06-03-13 στις 15:00. |
| |||
| |||
Μετακίνηση Cursor σε συγκεκριμένο κελί
Καλημέρα σε όλους !! Ευχαριστώ θερμά Σπύρο για τις υποδείξεις. Δεν είναι τελικά αυτό που ψάχνω. Να εξηγήσω τι θέλω. 1 Α Β C D E F G Έχω έναν πίνακα με επικεφαλίδες τις ημέρες : 2 ΔΕΥ ΤΡ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ 3 Θέλω να δημιουργήσω έναν μήνα ενός έτους. Βρίσκω την πρώτη ημέρα του μήνα που για παράδειγμα είναι η Παρασκευή. Πώς θα πάω να βάλω το "1" στην στήλη "Ε" στην 3η γραμμή και μετά να συνεχίσω το "2" στην στήλη "F" κ.ο.κ. Κάπως πρέπει να συσχετίζονται οι στήλες Α, Β, C, κλπ με τον αριθμό της ημέρας και να μετακινείται ο cursor στο συγκεκριμένο κελί. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι πιο απλό για να δημιουργήσω τον μήνα. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ή λύση... προφανώς είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Ανεβάζω το σχετικό αρχείο στο οποίο θα δείτε καλύτερα τι θέλω. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε ολη την παρεα Πηρα στοιχεια απο τα αρχεία του Τασου και της Μαρως που εχουν δημοσιευσει στην ενότητα Χρήσιμα αρχεία και εφτιαξα αυτο το αρχείο Πιστευω να εξυπηρετει. Φιλικά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis : 07-03-13 στις 18:35. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους !! Ευχαριστώ για την απάντηση.... προφανώς είναι αυτό που ήθελα. Ευχαριστώ θερμά !!! Πολύ καλό !!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Συμπλήρωση κελιού με τιμή σε συγκεκριμένο κελί βάσει ημερομηνίας | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-10-15 17:32 |
[ Φόρμες ] Μετάβαση από μια φόρμα σε άλλη | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-07-13 17:20 |
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 23:26 |
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 13:04 |
Η ώρα είναι 07:08.