Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία πίνακα
καλησπέρα σε όλους παιδιά προσπαθώ να φτιάξω ένα πινακάκι με δεδομένα πολύ απλό ,αλλά σε μία στήλη θα έχω περίπου 30 σταθερά δεδομένα (δηλαδή σε κάθε γραμμή θα υπάρχει 1 από τα 30 στοιχεία)πώς μπορώ να κάνω εισαγωγή των σταθερών αυτών δεδομένων σε κάθε γραμμή με δυνατότητα επιλογής χωρίς να μου εμφανίζεται το μενού της ταξινόμησης; |
| |||
| |||
παιδιά (μπορώ να σας λέω παιδιά γιατί θα μπορούσα να είμαι η μαμά πολλών από εσάς ,ηλικιακά)το βρήκα αυτό που έψαχνα ήταν απλά η καταχώρηση με επικύρωση δεδομένων.Ευχαριστώ.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία περιοχών με «εμφάνιση» πίνακα. | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 05-09-15 19:57 |
Δημιουργία φόρμας - πίνακα | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-10-14 14:51 |
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 13:53 |
Δημιουργία και Διαγραφή Πίνακα... | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-02-10 07:02 |
Δημιουργία Πίνακα Βαθμολογίας | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-10-09 13:04 |
Η ώρα είναι 08:53.