Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εύρεση τελευταίου μη κενού κελιού σε στήλη
Καλησπέρα μου σε όλους Το ερώτημα μου είναι το εξής: Έχω μια λίστα με αποτελέσματα ποια εντολή να χρησιμοποιήσω για να πέρνη πάντα το τελευταίο νούμερο για να το μεταφέρω σε άλλο κελί ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους με την =INDEX(C6:C18;COUNT(C6:C18);1) στο κελί μεταφέρεται η τελευταία τιμή Θανάσης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Βασίλη, θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τον τύπο: =INDEX(D7:D1000;MATCH(1E+306;D7:D1000;1)). Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Πολύ ωραία σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο Καλό βραδύ σε όλους |
|
Καλημέρα Θα μπορούσαμε σαν εναλλακτική να χρησιμοποιήσουμε και την =LOOKUP(9,9E+307;περιοχή ή στήλη) Καλή συνέχεια! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Κατάργηση κενού διαστήματος | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-02-15 19:43 |
[Excel07] Εύρεση αριθμού απο στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-10-13 07:25 |
[Γενικά] Εύρεση ίδιας καταχώρησης σε στήλη | canto | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-03-13 17:05 |
Αφαίρεση τελευταίου χαρακτήρα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 12-05-10 13:59 |
Η ώρα είναι 08:21.