Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνάρτηση - "βρες και πράξε"
καλησπέρα. θέλω να να βρω μια συνάρτηση που να δουλεύει ως εξής: υποτίθεται οτι έχω μια βάση δεδομένων αν στο κουτί Α1 γράψεις το όνομα σου που είναι καταχωρημένο στην βάση δεδομένων το κουτι Β1 να γράφει "οκ" αν ΔΕΝ είναι καταχωρημένο να γραφει "δεν είναι καταχωρημένο" και αν μενει ΚΕΝΟ να μην γραφεί τίποτα και εναν ακόμα σας παρακαλώ αν σε μια στηλη Α έχω κάποια ονόματα και στην στήλη Β εχω τα ποσά τους τότε στο φύλλο 2 να ψάξει να βρει τα ποσά ανα άτομο και να τα προσθέτει δηλαδή Φυλλο1 <-- Αυτα μπορουν να αλλαξουν "ολα τα ονοματα ειναι σε βαση δεδωμενων" ....Α................Β 1.Φωτης.........10 2.Νικος...........5 3.Φωτης..........7 Φυλλο2 <---- τα ονόματα προ υπάρχουν Φωτης....17 Νικος......5 ευχαριστώ εκ τον προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxtor10 : 21-01-13 στις 21:30. |
|
Καλησπέρα Φώτη στο φύλλο που ακολουθεί υπάρχου οι λύσεις στα ζητούμενα σου προσοχή μεγάλη στον τονισμό και την ορθογραφία των ονομάτων γιατί όλοι οι τύποι αυτής της μορφής είναι Case sensitive δηλαδή επηρεάζονται με απλά λόγια από τονισμό και ορθογραφία, ή κεφαλαία και μικρά γράμματα Καλή συνέχεια! ΥΓ μου άρεσε ο τίτλος που έδωσες "Βρες και πράξε" |
| |||
| |||
Σπυρο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η συνάρτηση "Date" στην Access του Office 2013 | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-03-13 07:16 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 08:15.