Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας
Καλησπερα. Εχω ένα προβλημα το οποιο θα ηθελα οσοι γνωριζουν να με βοηθησουν. Εχω αυτα τα δυο φυλλα εργασιας και θελω όταν πληκτρολογω στη στηλη ΠΟΛΗ του φυλλου "1" το ΑΦΜ του κάθε ενός ατομου, να μου μεταφερει το αποτελεσμα από την αντιστοιχη στηλη (ΠΟΛΗ) του φυλλου "2". Τα δεδομενα στα δυο φυλλα δεν είναι με την ιδια σειρα και δεν είναι δυνατον να μπουν στην ιδια σειρα, οι εγγραφες και στα δυο φυλλα είναι καποιες χιλιαδες και όχι απαραιτητα όλα ιδια δεδομενα. Δηλαδη υπαρχουν στο φυλλο "2" 10000 ατομα και εμας μας ενδιαφερουν στο φυλλο "1" μονο τα 2000. Ελπίζω στην αναλυτικη βοηθεια σας για να ξεπερασω το προβλημα μου. Ευχαριστω πολύ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Πάνο στο κελι Κ2 του φύλλου 1 βάλε τον τύπο =INDEX('2'!E:F;MATCH(F2;'2'!E:E;0);2) και σύρε προς τα κάτω όσο χρειάζεται Με αυτόν τον τύπο βλεπει το ΑΦΜ στην στήλη F και φέρνει την πόλη Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν ακριβώς αυτο που ζήταγα.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού με βάση το περιεχόμενο ενός άλλου. | dimharos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-05-16 07:06 |
[Excel07] Προσθήκη δεδομένων στην κεφαλίδα από κελί άλλου φύλλου | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 10:23 |
Άνοιγμα μιας φόρμας από μια άλλη φόρμα και ταυτόχρονη εισαγωγή κάποιων πεδίων | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 19-03-11 10:05 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 11:36 |
Η ώρα είναι 08:21.