Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη συμπλήρωση κελιών
θα ήθελα την βοήθειά σας, θέλω να φτιάξω στην 'ΦΟΡΜΑ' τα στοιχεία που έχω συμπληρώσει στο φύλλο εργασίας ' ΠΛΟΙΑ' και δεν ξέρω πως να το κάνω και ούτε τι συνάρτηση να χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ. |
|
Μαρία καλώς όρισες στην παρέα μας. Δες μια από τις πολλές προσεγγίσεις για το ερώτημά σου στο συνημμένο Φιλικά Θανάσης ΥΓ. Προσπάθησε να αποφεύγεις όσο το δυνατόν τα συγχωνευμένα κελιά χρησιμοποίησε Στοίχιση Οριζόντια (Κέντρο της επιλεγμένης περιοχής) αντί για συγχώνευση. |
| |||
| |||
Σ' ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rmaria : 25-11-12 στις 23:43. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελίων | tonisgolf | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-05-16 18:29 |
[Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 11:25 |
[Μορφοποίηση] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με λογική | YannisC | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-12-13 16:57 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κάποιων κελιών. | soctama | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-10-11 11:38 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 14:06 |
Η ώρα είναι 08:29.