Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Kαλησπέρα σε όλους!! Σπύρο σε ευχαριστώ και εσένα για την δική σου ολοκληρωμένη λύση. Τάσο ,στο πρώτο μου συνημμένο ,η λύση σου ήταν αυτήν που ήθελα.Όμως έκανα λάθος όσο αφορά στο κελί της ώρας το οποίο δεν θα ήθελα να το πληκτρολογώ ,αλλά να το επιλέγω απο την αναπτυσόμενη λίστα. Προσπαθώντας να ξανακάνω την διαδικασία και επιλέγοντας την περιοχή B2:C5 μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα: "Η επιλογή περιέχει περισσότερους απο ένα τύπους επικύρωσης" Να διαγραφούν οι τρέχουσες ρυθμίσεις και να συνεχιστεί η διαδικασία? όπου άμα επιλέξω ναι ακυρώνει την επικύρωση για την ώρα ,κάτι που θα επιθυμούσα να υπάρχει Ευχαριστώ και συγνώμη Τάσο για την ταλαιπωρία την οποια πιθανώς να δημιούργησα άθελα μου. Φιλικά Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση Διπλοεγγραφών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-07-16 20:40 |
[ Ερωτήματα ] Αποτροπή διαλόγου | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-02-14 01:05 |
Διαγραφή διπλοεγγραφών | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-07-12 08:03 |
[VBA] Excel Macro (έλεγχος διπλοεγγραφών) | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 25-05-11 15:06 |
Κατάργηση διπλοεγγραφών με κριτήριο | georgeserafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-06-10 14:11 |
Η ώρα είναι 08:14.